Candy píše:Mám to vyřešený, bylo to virem...m/quote]
Mam uplne stejny problem. Pri stahovani kontaktlistu proste icq vytuhne. Mam nejnovejsi verzi icq 5.1 #3000 + bannerremover. Zacalo to delat absolutne zniceho nic. Icq funguje pouze pokud nainstaluju starsi verzi ... napr icq 2003. Mam antivirus Avast a testoval sem vsechny disky, zadny vir jsem nenasel. Poradte prosim
___
ICQ ucet mi funguje ... pokud se prihlasim prez internetovy prohlizec a icq2go tak funguje ...
___
Takze uz sem odpoved nasel ...
..........................................................................................................
To robia tie chybne(nie cele) avatary(staci mat jedineho v cliste a mate to).Ja som uz mal dvoch (na 150 kontaktov v pohode)
Existuje par rieseni
1. najst a opravit na disku(avatara)
2. vymazat a dat tam adreasar s tym istym meno a priponou
3. prinutit cloveka aby reuploadol avatara
4. zakazat avatary(neviem ako v ICQ5, v mirande to ide cez ICQ)
5. vymazat cloveka s kontaktlistu(v mirande staci v ignore ho vyciarknut)
"6". pripojit sa ked je offline dotycny
Este upozornujem ze nestaci vymazat alebo zakazat loadavatars.dll v mirande. Avatary taha priamo ICQ.dll
Dufam ze ma za to quote nepokarhaju. Wink
PS: Nighwish to mal opravit pre mirandu takze verzia 0.6.0.5 by mala mat toto osetrene . Vy ostatny co mate ine klienty mate holt smolu Wink Cakat kym to spravi ICQ(ale uz by to malo byt)
..........................................................................................................
ja sam to vyresil tak ze jsem tipl cloveka ktery by to mohl byt a vymazal jsem ho prez icq2go z contactlistu ... pote zacalo icq opet fungovat
//Mývalice: Spojeny příspěvky. Příště použij tlačítko