ide vam icq ??

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod christian 28. 11. 2006 09:43

spiderman: zrejme ten co je v mirande default,ale ted si nejsem jisty jestli to je jabber.org
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod vejv (novy) 28. 11. 2006 12:50

já mám icq 5.1, denně se připojuju a zatim jsem ani jeden problém nezaznamenal no tak nevím :D
vejv (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Paia 28. 11. 2006 12:54

No včera v práci jsem se v 15:50 odhlásil a doma v 17:00 už nepřihlásil. Takže kdo zůstal přihlášenej, asi nic nepocítil.
Paia
Junior

Odeslat příspěvekod Tučňák 28. 11. 2006 13:35

Mě to včera běželo celé odpoledne i večer bez problémů, dneska "zatím" taky :mrgreen: Používám QIP
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod enemy 28. 11. 2006 16:51

ziadne problemy, centericq, icq uptime 3 dni (tak malo kvoli restartu servera)
enemy
Junior

Odeslat příspěvekod Capricho 29. 11. 2006 10:22

tak hosi je 29.11. a furt mi to nebezi, nutne ten srac icq potrebuju a nic.
sem asi treti den na QIPu lepsi programek neznam ale vcera vypad proud, jen to bliklo a zas hned vse bezelo krom ICQ napadlo me ze to bude asi tim ze mam v praci spomalenej net ale kdyz sem prisel domu tak to delalo to samy bracha normalne na icq funguje i kdyz se rebootuje, ale vcera po sesty hdine se mi to nakonec chytlo tak sem byl celej stastnej jel sem na tom do dvou do rana, dneska pridu do prace a zase nic.

nedavnno mi prisla zprava od kamose na icq ze kdyz tohle posles tak a tak tak ti zmodra ikonka a budes moc dal pouzivat icq ale jinak ze se stane placene, sem si rikal blbost. ale ted mi to nak vrta hlavou ze by zacli u tech co to nejvic pouzivaj?
Capricho
Junior

Odeslat příspěvekod Capricho 29. 11. 2006 10:40

ted me napada, nemoh mi nekdo zablokovat ucet? je to vubec mozny?
Capricho
Junior

Odeslat příspěvekod andre22 29. 11. 2006 10:46

mě v práci icq nejede od včerejšího rána... doma používám mirandu, a ta jede pořád úplně v poho... v práci mi miranda nefungovala už předtím, takže nemůžu použít... ale od včerejších cca 8:30 dopoledne mi icq v práci ani zaboha nemůže naskočit... zajímavé je,že některým v práci to jede,a jiným též ne.... neví někdo co s tím? >:-[]
andre22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Capricho 29. 11. 2006 10:53

no ja sem si ted vytvoril novaj ucet na icq prihlasil sem se v poho lognu se zpatky do staryho abych si prepsal kontakty kdyz skocim zpet do novyho tak to zase zacne hazet tu zkurvenou chybu a nefunguje ani to novy. vsadim se ze az ho zkusim doma tak tam taky nepojede
Capricho
Junior

Odeslat příspěvekod Capricho 29. 11. 2006 10:57

a zadny severy icq nespadly pac je spoustu lidi kterym to prave ted funguje i po restartu. mam v praci vir nebo spam takovej ten svchost.exe, muze to bejt tim? ale nechce se mi verit ze by mi zablokoval celej icq ucet doma mam cistej pocitac bez viru a taky to tam nefici
Capricho
Junior

Odeslat příspěvekod Capricho 29. 11. 2006 11:50

tak mi ted kamarad poradil ze nejspis ten vir co mam v praci se mi moc casto pripojuje na icq tim padem prekrocim limit pripojeni a pak mi to nejde prihlasit. takze jedina sance je ted pro me asi ta ze bych se mel zbyvit toho viru
Capricho
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 29. 11. 2006 12:39

tak mne to taky nejede ;( skonci to na nacitani seznamu kontaktu
jeste, ze mame ten Skype ;)

Upgrade for ICQ recommended

Thank you for submitting an error report.

Problem description

An error occurred in your ICQ. ICQ was created by ICQ Inc..

Recommendation

A solution is not available for the specific problem you reported; however, ICQ Inc. has informed Microsoft that a new version of ICQ is available. The new version may not fix the error you reported, but ICQ Inc. recommends that you install it. To learn more about the update, click the link below.

ICQ Inc.

Additional information

If you are not familiar with ICQ and you are questioning how the program got on your computer, it is possible that the program was installed with another program. If you are wondering why ICQ is running, many programs configure themselves to start automatically every time you turn on your computer.
Microsoft did not create, nor does it provide technical support for ICQ.
If you have trouble installing the upgrade or the problem you reported persists, please contact ICQ Inc. and alert them of the problem.

ICQ mam nejnovejsi verzi!
AiR
Junior

Odeslat příspěvekod darkwar 29. 11. 2006 14:34

Hmm, že Vas to pořád baví používat ICQ, zrusil jsem ho o prázdninách a přešel na Jabber a ICQ mi nechybi.
darkwar
Junior

Odeslat příspěvekod Capricho 30. 11. 2006 10:40

tak to icq mi porad neslape, tim virem to nakonec nebylo pocitac sem preinstaloval a furt nic. devka!!!!!!!!!!

Jak je to stim Jabberem?? mam hodne dulezitejch kontaktu na icq jde s nimi komunikovat i z jabberu?
Capricho
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka