Aktualizace při vypínání

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 12. 11. 2008 19:41

Nerozumím. Podíval jsem se tedy do vlastností Hlavního panelu a Nabídky Start, ale tam nic takového pochopitelně není. Co přesně máš, prosím, na mysli?
GeneHawkins
Junior

Odeslat příspěvekod kejki3 12. 11. 2008 20:33

Pravým na hlavní Panel, Vlastnosti, u zatržítka Skrýt neaktivní ikony je na tlačítko Vlastní a tam v seznamu najdeš ty aktualizace a dáš Zobrazovat vždy.
Zatímco to druhé je v Home - Ovládací panely, Centrum zabezpečení, Spravovat Automatické aktualizace, vybereš co chceš, pro tebe možná bude lepší Oznamovat, ale nestahovat a neinstalovat- budeš to mít pod kontrolou.
kejki3
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 12. 11. 2008 21:00

Abych mohl kliknout na Vlastní, musel bych mít nejdřív zatržíno Skrýt neaktivní ikony. Neskrývám.
Ale ani poté, co jsem to tedy zatrhl, ikona aktualizací se nenabízí. Opravdu není skrytá.

Někdo nějaký jiný nápad, jak zjistit, která aktualizace na mě nyní čeká stažená, ale nenainstalovaná? Dozvím se o ní až budu chtít vypnout počítač, ale pak budu mít volbu buď naslepo nainstalovat a vypnout, nebo vypnout bez toho. Dvakrát jsem teď vypínal bez instalace, číhá tam na mě furt.
GeneHawkins
Junior

Odeslat příspěvekod mungo 12. 11. 2008 21:22

Zkusit Microsoft Internet Explorer - Nástroje - Server Windows Update - Zobrazení historie aktualizací nebo Použít možnosti pro správce
mungo
Junior

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 12. 11. 2008 21:40

No, přes WU já to zjistím, co na mě číhá, respektive můžu se poohlídnout po nabídce a nainstalovat. Jenže mně jde o to, abych se o aktualizaci dozvěděl v okamžiku, kdy je k dispozici, ale ne při vypínání počítače.
To by pak probíhalo tak, že bych místo vypnutí šel na WU, tam zjistil co a jak, eventuálně to stáhnul (ano, stahuje se to znova!) a pak by se mi už při vypínání nenabízela. To se mi ovšem nezdá moc uživatelsky příznivé. Rád bych, aby se mi v liště hezky objevila ikonka o nově stažené a připavené aktualizaci a já s ní mohl pracovat.
GeneHawkins
Junior

Odeslat příspěvekod kejki3 13. 11. 2008 08:25

A proč si na kartě zabezpečení nezvolíš některý manuální režim?
kejki3
VIP uživatel

Předchozí stránka