od Kniter 12. 10. 2013 00:02
Mne posledne dva mesiace svchost.exe (system) vytazuje cpu na 100 skoro stale. Mam cpu Celeron 3,4Ghz, xp home, sp3 a zapnute aktualizacie. Vypnut aktualizacie a restart nepomaha. Mam eset smart security a ten nic nenasiel. Stiahol som si microsoftfixit, previedlo diagnostiku a nepodarilo sa opravit chybu nejakej sluzby.
Prvy mesiac po niekolkych restartoch sa podarilo aktualizovat system, aj ked druhy slabsi netbook stahuje pravidelne bezchybne aktualizacie.
Vtedy to prestalo nacas vytazovat cpu. Potom sa na netbooku system aktualizoval a problem s vytazenym cpu na pc sa objavil znovu. Vytazovanie zacina niekedy az po 5 minutach po zapnuti. Vacsinou vsak pri aktualizovani nejakeho programu. Napr firefoxu, alebo conmetu. Mam len kobru 11, conmet, vlc, google earth, firefox, chrome, skype a nic ine som neinstaloval. Zacalo to samo od seba. a to som skoro stale prihlaseny ako uzivatel, nie administrator. Ci nieje zapraseny system roznymi aktualizaciami? Od poslednej cistej instalacie je mozno 3 roky. Precital som vela stranok o svchost 100% a skusal vselico. Nic nepomaha. Hodinu som nechal hladat aktualizacie na windowsupdate a stale len hladalo. cpu je vytazene na 100% nonstop aj 3 hodiny az do vypnutia PC.
Asi budem musiet preinstalovat cely system. Dovolenku mi nedaju, kedze som doma len v nedelu, tak asi az cez vianoce.
Keby niekto vedel poradit, aby som nemusel vsetko preinstalovat, bol by som rad.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
Zoznam aplikácií pre Nokiu

http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900