Win2003 Server- EE edition na normalnim PC

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Zorg 14. 4. 2005 18:55

Kdysi jsem se u počítače taky nudil a instaloval každou kravinu... MSSQL v Developer verzi běží i na Workstation a má všechny feature MSSQL Enterprise (indexované pohledy a jiné kravinky). Takže W2k3 na desktop jsou úplná zbytečnost, leda že bys na to chtěl zkusit balit ženský :-)

PS: Kdyby na to ty ženský opravdu letěly, tak sem napiš, na jedny W2k3 se mi tu práší :-)
Zorg
Junior

Odeslat příspěvekod wbear6 15. 4. 2005 18:14

LUDIA LUDIA! ja ficim na tento system asi mesiac a poviem ze XP uz nikdy. ANI JEDEN KRAT mi nepadol, drivery = 100% hry % a programy urcene na XP idu na 150% staci len nastavit par veci a fici uplne perfektne. Tak laskavo neohovarajte system za 120 000SK ktory sa jadiny podaril. Ma podporu 1 - 8 CPU! Doporucujem vyskusat.
wbear6
Junior

Odeslat příspěvekod Cartmann 15. 4. 2005 18:15

wbear6 píše:LUDIA LUDIA! ja ficim na tento system asi mesiac a poviem ze XP uz nikdy. ANI JEDEN KRAT mi nepadol, drivery = 100% hry % a programy urcene na XP idu na 150% staci len nastavit par veci a fici uplne perfektne. Tak laskavo neohovarajte system za 120 000SK ktory sa jadiny podaril. Ma podporu 1 - 8 CPU! Doporucujem vyskusat.

zrovna du zhavit cdcko a instalovat drz mi palce :twisted:
Podpis? k čemu podpis?...... k ničemu stejně jako celej svět.
Cartmann
Junior

Odeslat příspěvekod touchwood 15. 4. 2005 19:09

wbear6 píše:LUDIA LUDIA! ja ficim na tento system asi mesiac a poviem ze XP uz nikdy. ANI JEDEN KRAT mi nepadol, drivery = 100% hry % a programy urcene na XP idu na 150% staci len nastavit par veci a fici uplne perfektne. Tak laskavo neohovarajte system za 120 000SK ktory sa jadiny podaril. Ma podporu 1 - 8 CPU! Doporucujem vyskusat.

Lamere 8)
touchwood
Junior

Odeslat příspěvekod Cartmann 15. 4. 2005 20:01

..
Naposledy upravil Cartmann dne 16. 4. 2005 12:35, celkově upraveno 1
Cartmann
Junior

Odeslat příspěvekod Cartmann 15. 4. 2005 22:05

..
Naposledy upravil Cartmann dne 16. 4. 2005 12:34, celkově upraveno 1
Cartmann
Junior

Odeslat příspěvekod Cartmann 16. 4. 2005 12:33

Tak už sem to poresil a muj zaver: Rychlejsi nez WinXP, snesou se zatim se všema mejma programama (až na PQ Partition Magic 8 ), a se všema hrama :-)
Cartmann
Junior

Odeslat příspěvekod Jesus 18. 4. 2005 10:11

Zajijmave , zajimave . Tak ohle trochu zviklalo ve vire v XP.

Docela by me zajimalo jestli by se v nem objevovlay pro me popularni a nevysvětlitelne BSOD pri startu :)
Jesus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod one_half(smazano) 18. 4. 2005 12:35

Jesus píše:Docela by me zajimalo jestli by se v nem objevovlay pro me popularni a nevysvětlitelne BSOD pri startu :)>/quote]

Neopchybně. Nejčastěji se jedná o problémy s hardwarem.
press any key to continue
one_half(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod JanFiala 18. 4. 2005 20:46

touchwood píše:Jinak jediný důvod proč používat W2K3 na desktopu je pokud vyvíjíš pro ASP.NET a chceš používat poslední verzi IIS, případně plný MSSQL místo MSDE. S/quote]

A na to jsi prisel kde ?
Plny MSSQL nainstalujes i na workstation, vcetne administratorskych nastroju. Predpokladam, ze na jednom pocitaci MSSQL v clusteru testovat nebudes...
Co můžeš udělat dnes, odlož na včerejšek
JanFiala
Expert

Odeslat příspěvekod lumeeq 18. 4. 2005 21:00

Na worsktationu nelze jedna z edici MSSQL nainstalovat.
lumeeq
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mop 19. 4. 2005 22:08

To se není čemu divit, W2K3 server neoptimalizuje pořadí zavádění driverů v async. režimu, což XP dělaj a prostě to někdy není to pravé ořechové. Zase W2K3 server startuje pomalejc.
Mop
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod decried 19. 5. 2005 15:41

touchwood píše:

Lamere 8)
Tak to mas pravdu a ja s nim musim chodit do skoly. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
decried
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dony 19. 5. 2005 21:43

kdyby si z podobných "důvodů" všichni koupili W2K3, byl by Bill Gates hned 10x bohatší :wink:

pánové, z vás by měla softwarová policie radost :lol:
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :)
Dony
Junior

Odeslat příspěvekod decried 19. 5. 2005 22:05

Dony píše:kdyby si z podobných "důvodů" všichni koupili W2K3, byl by Bill Gates hned 10x bohatší :wink:

pánové, z vás by měla softwarová policie radost :lol: /quote]

Ty asi nepoznas pojem EVALUATION COPY.
decried
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka