PS: Kdyby na to ty ženský opravdu letěly, tak sem napiš, na jedny W2k3 se mi tu práší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
wbear6 píše:LUDIA LUDIA! ja ficim na tento system asi mesiac a poviem ze XP uz nikdy. ANI JEDEN KRAT mi nepadol, drivery = 100% hry % a programy urcene na XP idu na 150% staci len nastavit par veci a fici uplne perfektne. Tak laskavo neohovarajte system za 120 000SK ktory sa jadiny podaril. Ma podporu 1 - 8 CPU! Doporucujem vyskusat.
wbear6 píše:LUDIA LUDIA! ja ficim na tento system asi mesiac a poviem ze XP uz nikdy. ANI JEDEN KRAT mi nepadol, drivery = 100% hry % a programy urcene na XP idu na 150% staci len nastavit par veci a fici uplne perfektne. Tak laskavo neohovarajte system za 120 000SK ktory sa jadiny podaril. Ma podporu 1 - 8 CPU! Doporucujem vyskusat.
Jesus píše:Docela by me zajimalo jestli by se v nem objevovlay pro me popularni a nevysvětlitelne BSOD pri startu>/quote]
touchwood píše:Jinak jediný důvod proč používat W2K3 na desktopu je pokud vyvíjíš pro ASP.NET a chceš používat poslední verzi IIS, případně plný MSSQL místo MSDE. S/quote]
Tak to mas pravdu a ja s nim musim chodit do skoly.touchwood píše:wbear6 píše:LUDIA LUDIA! ja ficim na tento system asi mesiac a poviem ze XP uz nikdy. ANI JEDEN KRAT mi nepadol, drivery = 100% hry % a programy urcene na XP idu na 150% staci len nastavit par veci a fici uplne perfektne. Tak laskavo neohovarajte system za 120 000SK ktory sa jadiny podaril. Ma podporu 1 - 8 CPU! Doporucujem vyskusat.
Lamere
Dony píše:kdyby si z podobných "důvodů" všichni koupili W2K3, byl by Bill Gates hned 10x bohatší![]()
pánové, z vás by měla softwarová policie radost/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků