Microsoft Visual C++ Runtime Library: Runtime Error

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Jakub Kriebel 11. 5. 2005 18:27

Ahoj. Když jsem spustil jednu hru tak mi to hodilo tuto chybu:
Runtime Error!
Program: ...Program Files\Shockwawe.com\3D Pool\Shockwave.com 3DPool.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information

Nevíte jak to spravit? Díval jsem se různě na fóra o této chybě, ale nic jsem se nedozvěděl a pochybuji, že výrobce hry mi nějak pomůže (psal jsem ale neodpovídájí).
Díky za rady
Jakub Kriebel[/img]
Jakub Kriebel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Quiark 16. 5. 2005 20:34

To, co ti to vyhodilo má pouze takovou informační hodnotu jako "Nefunguje to", to znamená, že k tomu nikde nic nenajdeš.

Zkontroloval bych, jestli máš správně nainstalované všechny součásti, jesltli máš aktuální knihovny, které ta hra potřebuje, popřípadě bych to zkusil přeinstalovat.

A pokud máš hru koupenou, měl by výrobce pomoct..
Ha!
Quiark
Junior

Odeslat příspěvekod 609Mat 16. 9. 2007 19:26

Mam problem...na notebooku byl bratr a tedkon kdyz spustim nejake video ve windows media player tak to zahlasi podobnou chybu

Runtime Error!
Program: C\WINDOWS\explorer.exe
abnormal program termination
609Mat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dnv 16. 9. 2007 22:18

stiahnite si z microsoft download centra microsoft common control update,pri shockwave to bude trošku horšie,tu niekedy chybu vyvolávajú aj nekompaktibilné ovládače grafickej karty,v každom prípade nainštaluj poslednú verziu shockwave ver.10.2.0.23,pri padaní explorera v súvislosti s winmediaplayerom môže byť na vine konflikt s nejakým kodekpackom alebo poškodenie alebo prepísanie msvcrt knihovien/strašné slovo to knihovien,keď sa zmaže to kni.. ostane z toho../, alebo nejaký spyware,skús spustiť z príkazového riadku príkaz sfc/scannow
dnv
Mírně pokročilý