Nejde mi nainstalovat ani jeden service pack...

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod habitat3 13. 5. 2005 13:17

Já jsme si sformátoval pc a nemůžu si nahrát sp,vždycky se rozbalí do složky na disku třeba pod názvem s54ds6a4da8s4da1 a nic...!Ani nemuzu zmacknout ctrl+alt+delete,neukaze se mi ta tabulka,co s tím..?
habitat3
Junior

Odeslat příspěvekod yarik 13. 5. 2005 13:55

Ještě jde o to jestli máš XP legální.
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Junior

Odeslat příspěvekod habitat3 13. 5. 2005 14:09

jsou to orig...
habitat3
Junior

Odeslat příspěvekod odklizec 13. 5. 2005 14:18

Ono to rozbaleni a samotne zapoceti instalace SP chvilku trva. Jsi si jisty, ze by se ta instalace SP nakonec nespustila? Protoze to, ze se ti po CTRL+ALT+DEL nic neobjevi by ukazovalo na to, ze se jeste neco na pozadi deje. Zkus kliknout pravym tlacitkem mysi nekam do task baru a vyber polozku "Task Manager" (nevim jak to je v ceskych win.."Spravce uloh"?). A mrkni, jake aplikace prave bezi.
odklizec
Junior

Odeslat příspěvekod habitat3 13. 5. 2005 14:31

odklizec píše:Ono to rozbaleni a samotne zapoceti instalace SP chvilku trva. Jsi si jisty, ze by se ta instalace SP nakonec nespustila? Protoze to, ze se ti po CTRL+ALT+DEL nic neobjevi by ukazovalo na to, ze se jeste neco na pozadi deje. Zkus kliknout pravym tlacitkem mysi nekam do task baru a vyber polozku "Task Manager" (nevim jak to je v ceskych win.."Spravce uloh"?). A mrkni, jake aplikace prave bezi.

Kdyz dam spravce uloh,tak ten jen problikne a zmizi...!
habitat3
Junior

Odeslat příspěvekod Peťo 13. 5. 2005 14:51

Asi máš vírus/trojan/spyware, ktoré sa nechce dať odhaliť servicepackom.
Peťo
Junior

Odeslat příspěvekod habitat3 13. 5. 2005 14:58

jak se ho zbavim...?
habitat3
Junior

Odeslat příspěvekod Sajmon 13. 5. 2005 15:03

habitat3 píše:Já jsme si sformátoval pc a nemůžu ... /quote]

Jak sformátoval? Co sformátoval? To se divím, že Windows ještě funguje, natož aby bylo možné instalovat service pack. To je nějaký vtip?
Sajmon
Junior

Odeslat příspěvekod habitat3 13. 5. 2005 15:27

Sajmon píše:
habitat3 píše:Já jsme si sformátoval pc a nemůžu ... /quote]

Jak sformátoval? Co sformátoval? To se divím, že Windows ještě funguje, natož aby bylo možné instalovat service pack. To je nějaký vtip?j/quote]

omlouvam se,spatne jsem to napsal.Na pc jsem nove nainstaloval win xp
habitat3
Junior

Odeslat příspěvekod Mývalice 14. 5. 2005 00:19

Včera jsem instalovala PC a instalace SP2 se mi zdála podivná, protože CPU běželo na 100% a přitom proužek signalizující průběh instalace byl po dlouhé minuty prázdný. Přerušila jsem instalaci SP, restartovala, pošťourala v BIOSu a pustila instalaci SP znovu. Na druhý pokus to vyšlo. Problém ale asi nebyl v nastavení BIOSu, tam jsem jen zapla nějaké to [kešování], a podporu USB2. Podle všeho byl příčinou virus, protože jsem přistupovala k internetu bez instalovaného antiviru (i bez SP2). Takže po instalaci AVASTu Home staženého z I a jeho aktualizaci, byl odhalen virus a po chvíli jsem AVASTem byla upozorněna na zavirovanou operační paměť.

Moje doporučení:
1. Nainstalovat Windows
2. Nainstalovat ovladače HW
3. Nainstalovat SP2
4. Nainstalovat antivir
a teprve potom se připojit k internetu a samozřejmě aktualizovat antivir.
Mývalice
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod kollossoczenko 14. 5. 2005 04:22

service pack 2 je zbytečnost, instalují to jen ti, kteří nejsou správní píchači 8)
kollossoczenko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdesmy 14. 5. 2005 05:50

kollossoczenko píše:service pack 2 je zbytečnost, instalují to jen ti, kteří nejsou správní píchači 8) /quote]

S týmto výrokem možná vypadáš jako hero, ale pro normálního uživatele jsi spíše škodná. Jinak mi připadáš jako typický čecháček (moraváček :mrgreen: ): když mně chcípla koza, tak ať sousedovi taky. :x
zdesmy
Junior

Odeslat příspěvekod yarik 14. 5. 2005 06:33

Myvalice má pravdu při instalaci woken nesmíš bejt připojenej na net jinak ten postup je v pohodě a už by měl bejt bez problému.
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Junior

Odeslat příspěvekod jirka47 14. 5. 2005 06:41

Myvalice píše:Moje doporučení:
1. Nainstalovat Windows
2. Nainstalovat ovladače HW
3. Nainstalovat SP2
4. Nainstalovat antivir
a teprve potom se připojit k internetu a samozřejmě aktualizovat antivir.t/quote]

Souhlasím, ještě bych chtěl podotknout, že ve výhodě jsou ti, co mají svůj hardwarový router, neboť chrání počítač již během instalace.

Jinak už po instalaci WinXP (bod 1) se dá zapnout zabudovaný firewall.
jirka47
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 14. 5. 2005 18:10

Zdesmy - když mně chcípla koza, tak ať sousedovi taky :D :D :D
J-o-U
Junior

Další stránka