Jak zesílit mikrofon?

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Botekl 24. 5. 2005 17:26

Ahoj, muzete mi nekdo poradit, jak ve win xp zesilim mikrofon? Zkousel jsem uz vekere zname nastaveni.Vse mam dane na max, ale mikrofon stale nahrava jenom slabe, je to jako bych mluvil z dalky.Jen pro informaci(zastrceny je dobre,zkousel jsem nekolik mikrofonu,v ovládacích panelech jsem prosel vse, co muze mit co docineni s mikrofonem).Existuje zmena hlasitosti v registrech?Dik za pripadnou radu
Botekl
Junior

Odeslat příspěvekod Quiark 28. 5. 2005 19:37

Já když nemám v Nastavení hlasitosti - Soubor - Upřesnit zaškrtnuto Microphone Boost, tak mam stejnej problém, ale tohle to řeší.
Ha!
Quiark
Junior

Odeslat příspěvekod Botekl 31. 5. 2005 10:12

Hodil jsem tam zesilovač, zapojil do line in a je vymalováno.Kyž to nešlo jinak!
Botekl
Junior

Odeslat příspěvekod THOMAS 31. 5. 2005 10:35

skús v ovládaní hlasitosti ... tam sa to dá zvíšiť o 20 dcb a pod tým je ešte jedna funkcia a tá musí byť vypnutá
THOMAS
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MMKS 31. 5. 2005 10:36

Quiark píše:Já když nemám v Nastavení hlasitosti - Soubor - Upřesnit zaškrtnuto Microphone Boost, tak mam stejnej problém, ale tohle to řeší.o/quote]

a to je někde v XP? Já jsem to našle jen v 2000.
MMKS
Junior

Odeslat příspěvekod THOMAS 31. 5. 2005 14:53

v Možnostiach nastavíš Upresniť nastavenie a prepneš ovládanie hlasitosti záznamu zvuku potom máš pri mikrofóne tlačítko možnosťi tam klikni a nastav AGC na vypnuté akeď treba tak zapni zosiľnenie o 20 dB
THOMAS
VIP uživatel