Panel jazyku v XP Pro

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod zxma 30. 5. 2005 23:28

Zmizelo mi zobrazeni aktualniho jazyku na spodni liste.Prepinani mezi jazyky pritom funguje (ctrl-shift).Pres ovladaci panely to nejde aktivovat,protoze tam zustava tl. panelu jazyku sede (neaktivni), totez i pravym tlac.mysi na spodni liste>panely nastroju je panel jazyku sedy.Nevedel by nekdo co s tim? (tedy krome reinstalace)
zxma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alesyx 31. 5. 2005 00:00

Jo mel jsem to taky pekne me to stvalo ale pak se to nejak upravilo klikal jsem vytrvale a snazil se to ruznymi zpusoby zapnout,
ALE Tedka neco pridam ... TED asi tyden po tom co jsem panel jazyku rozklikal a byl v poho, tak mi zacal mizet panel rychle spusteni (Quicklaunch-vedle startu) a nevim co s tim vzdy po startu ho zapnu a po restartu tam zase neni, to bude nejakej s..rvenej Worm.

Jo Jinak jen tak na okraj, neco tam mam v PC zakousnuty pac mi nekdy kdyz otevru IE a nejakou stranku tak se mi otevre dalsi okno a adresa je
"http://64.192.85.56/..."
tak neco ty cisla si nepamatuju presne byl to jen priklad...
a nekdy z niceho nic prestane fungovat sitove rozhrani, IE neda ani ranu, proste nic neproudi a po restartu uz to zase jede jedna basen...nachvili... skousel jsem to hledat kdecim
1. SpyBot Search and Destroy
2. AdAware SE
3. Webroot Spy Sweeper - jo jinak ten je asi nejlepsi
4. HiJack This
5. CWSShredder
6. BulletProofSoft Spyware remover
mam NOD32 a nikdo nic nenajde... :roll:

poradte...dik
To že som paranoidný, ešte neznamená že po mne nejdú...
Alesyx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skalda 31. 5. 2005 00:04

he, zrovna se mě stalo to samé...
naposledy sem měl spuštěný ad-aware a regcleaner tož možná že to bude mět souvislost
navíc mě ani to přepínání jazyků nefunguje a ani manuálně přes ovládací panely kua. pěkně mě to sere pač anglickou klávesku potřebuju na programování. stalo se to už nekolikrát, ale časem se to zas zničeho nic objeví, tož nevim
skalda
Junior