Instalace WinXp - soubor nejde kopirovat

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod game_over 5. 6. 2005 12:40

Zdravim chtěl sem požádat jestli byste mě neporadili pokoušel jsem se instaloval XP pro, ale problem je v tom že když se se mají začít kopírovat soubory začne mi to házet hlášky že soubor nejde zkopírovat, zkoušel jsem disk znova naformátovat, zrušit oddíl.

// Howard - upraven nazev
game_over
Junior

Odeslat příspěvekod mbing 5. 6. 2005 13:19

game_over píše:Zdravim chtěl sem požádat jestli byste mě neporadili pokoušel jsem se instaloval XP pro, ale problem je v tom že když se se mají začít kopírovat soubory začne mi to házet hlášky že soubor nejde zkopírovat, zkoušel jsem disk znova naformátovat, zrušit oddíl.o/quote]

To je divné, instalátor si disk připraví sám.

Primární oddíl naopak musíš nechat a nastavit ho na aktivní.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cache 5. 6. 2005 13:23

Odhadujem to na poskodene cd (zle prepalene?), takyto error vyhlasuje vtedy. Skus si zohnat inu verziu.
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ES0 5. 6. 2005 13:23

špatně napálené windowsy?
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Junior

Odeslat příspěvekod adamek.jan 5. 6. 2005 13:49

Pokud mas originalni CD s Microsoft Windows XP, reklamuj jej u spolecnosti Microsoft; pokud se jedna o kopii CD, zkus instalovat z originalu (z toho CD, z ktereho jsi kopii porizoval).
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mbing 5. 6. 2005 18:15

adamek.jan píše:Pokud mas originalni CD s Microsoft Windows XP ...

:D
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tattko 7. 6. 2005 13:24

urcite sa jedna o zle napalene alebo poskodene cd. mal som to aj ja . po pepaleni to fici o dusu

:-)
tattko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Abox 7. 6. 2005 13:35

Nejde zkopirovat, nebo to pise neco o neplatne bitove kopii? Pokud to druhe, byva vetsinou chyba RAM..
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Skuli 10. 6. 2005 08:34

Abox: Chyba RAM sa prejavuje aj prvym sposobom, obcas teda... a vzdy na inom subore
Skuli
Junior

Odeslat příspěvekod Vega60 10. 6. 2005 13:59

Podobnou věc jsem viděl u jednoho experimentátora, který se pokoušel instalovat linux na druhou partition, když vše neprobíhalo dle jeho představ, tak instalaci předčasně a natvrdo ukončil. Vtip byl v tom, že instalátor linuxu již stačil zasáhnout do rozdělení disku, tím se mu znepřístupnily i nainstalované Xp. Když se pokoušel obnovit MBR z recovery konzole, nedošlo vůbec k jejímu zavedení. Totéž pak při pokusu o novou instalaci WINXP-soubory se odmítaly kopírovat-disk byl pro jakoukoliv činnost nedostupný. Řešením bylo až uvedení disku do pořádku [b]linuxovým[/b] správcem oddílů. Poté již byl disk opět přístupný pro instalátor z XP. Poučení - na rozhadrovaný disk z linuxu instalačka XP vůbec nedosáhne a nic nenakopíruje a nedovolí tím ani žádnou správu disku.
Vega60
Junior

Odeslat příspěvekod P1 10. 6. 2005 19:30

Stalo se mi, že na "na rozhadrovaný disk z linuxu" dosáhne instalačka w2k. Ta opraví disk dobře a pak už se dají instalovat wxp.
Nikdy se nepouštěj do řeči s neznámými lidmi.
P1
Junior

Odeslat příspěvekod tattko 1. 8. 2005 12:51

hmm
prejavilo sa mi to vcera
vadna ramka bola
tattko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Patrix 1. 8. 2005 13:59

hmmm:-) je to diskem - vymenil jsem ho a jede to fajn :-B
Patrix
Mírně pokročilý