Obnovení zpráv v Outlook Expressu

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Tomcz 11. 7. 2005 20:03

Mám takovej dotaz. Dají se obnovit již smazané zprávy z Outlook Expressu ve Win98. (tzn. vymazané zprávy z koše...)

Díky moc :(
Tomcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gofry 11. 7. 2005 20:35

Ano daju. Daj si na systemovom disku vyhladat subor, ktory v nazve obsahuje "inbox". Malo by to byt niekde C:\Windows\ApplicationData\Microsoft\Identities\{dlhe_cislo} ale uz si fakt nepamatam, kde presne to bolo vo win98, takze daj prehladat cele C:\

V tom adresari, kde najdes subor Inbox budu aj dalsie ako Drafts, Trash, Outbox ale nejake podobne. V jednom z tych suborov tvoj e-mail zaiste bude. Tie subory otvoris v nejakom textovom editore.
gofry
Junior

Odeslat příspěvekod mrazikk 14. 7. 2005 20:50

No nevim, ja jsem ted resil problem zmizeni cele slozky z OE a problem je v tom, ze v momente, kdy se OE vypne, tak tyto soubory aktualizuje. Podle mne je aktualizuje i nekdy v prubehu, neprisel jsem na to pri jake udalosti ci casovem obdobi, ale to jsem nezkoumal. Nicmene slozka je fuc. Navic inbox a pod jsou dost hnusne datove soubory, ale pokud znate zpusob, jak je pohodlne precist, sem s nim.
Diky.
mrazikk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 14. 7. 2005 20:53

mrazikk píše:Navic inbox a pod jsou dost hnusne datove soubory, ale pokud znate zpusob, jak je pohodlne precist, sem s nim.
Diky.

Total Commander + DBX plugin...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008