Master74 píše:Aktualizace Win jsou stejne k nicemu,staci dobra antivir. ochrana a OK
To je ako by si mal napríklad sifilis a neliečil by si sa, len používal gumu!
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Master74 píše:Aktualizace Win jsou stejne k nicemu,staci dobra antivir. ochrana a OK
enr!qo píše:Master74 píše:Aktualizace Win jsou stejne k nicemu,staci dobra antivir. ochrana a OK
To je ako by si mal napríklad sifilis a neliečil by si sa, len používal gumu!u/quote]
User píše:Keby stál Win 1000,- a nie 4000,-, tak by si ho kúpilo oveľa viac ľudí. Ale kupovať Win za 4000,- domov, nie na komerčné účely, to je blbosť. Vo firme sa to človeku vráti, keď zarobí, ale doma to proste neoplatí, preto ho väčšina ľudí má ilegal.i/quote]
froggy píše:ja ted stahuji Sun Solaris Express (prý měl mít 600MB, ve skutečnosti to má přes 2GB, tak jsem měl radši stýhnout Solaris 10), ale uvidím co z toho bude
na linux jsem taky hodne líný, napříkald by mě chyběl Office 2003, mě nikdo nepřekecá na OpenOffice, aneb starýho psa novým kouskům nenaučíšl/quote]
Artificial Intelligence píše:User píše:Keby stál Win 1000,- a nie 4000,-, tak by si ho kúpilo oveľa viac ľudí. Ale kupovať Win za 4000,- domov, nie na komerčné účely, to je blbosť. Vo firme sa to človeku vráti, keď zarobí, ale doma to proste neoplatí, preto ho väčšina ľudí má ilegal.i/quote]
Nezastavam se M.... ale takove argumenty miluju.
Jmenuj v domacnosti veci ktere stoji vic jak 4000 kc ... Co ty veci prinaseji ? X lidi si kupuje drahe TV DVD rekordery prehravace kvalitni audio delaji si stavebni upravy nove koupelny atd a to se castkam 4000 ani nepriblizuje. Taky ty veci nevydelavaji ...Investuji se penize na dovolene nebo do ruznych "vyhodnych bank" kdyz pak slysim jak nekdo prisel o cely meloun atd tak uz penize najednou jsou. Nemluve o novych autech.
Znam spoustu lidi co rikaji ze nemaji penize nebo to jsou studenti ale na benzin ktery je mimochodem levny ( kazdy jezdi jak na zavodech podle toho vypada i spotreba ) na cigarety a chlast se vzdy najde. Taky jsem byl student ale chudych bylo jen par jedincu. Na novou grafiku za 10 000 ma temer kazdy. Kde kdo se chlubi kolik utrati za elektroniku mobily PC atd za rok....
Tohle je otazka priority jestli si koupim radeji to ci ono nebo SW.
Lidi proste narovinu reknete ze ty 4000 ( nebo kolik ) problem nejsou ale jsou jine priority kde se penize "musi" davat v tom je jadro pudla ne ze ten ci onen nema ty 4 000. Ma a daleko vic penez ale radeji je pouzije nekde jinde a vysledek pro nej bude stejny.
pexxi píše:
Ha, lenze kazdy clovek, ktory nezaraba miliony, si musi davat v minani penazi urcite priority... Elektronika, mobily, DVD prehravace, nove bytove jadro, dovolenka... To vsetko su veci, ktore mozes "chytit" do ruky, prip. si na nich riadne oddychnut a naprat novych sil... Ked nieco nefunguje das to do zaruky... Ale co soft? Co Windows XP? M$ za nic neruci, tento system si nemozes "chytit", nakaldy na vyrobu su jednorazove (nevravim, ze su nizke) a potom sa uz plati len za nosice, ich balenie a distribuciu... Cena za Windows XP Professional? Podla mna tak 3000 Sk - uplne idealne. Hned by si to viac ludi kupilo. Pripadne vyvinut verziu medzi XP Prof. a XP Home, lebo Home ma podla mna cenu asi tak 500 Sk. Isteze, vsetko zavisi aj od kupnej sily obyvatelstva a jeho miezd. Mne sa moze zdat 10000 za Windows vela, ale niekoho 250 Eur netrapi...
.... a XP Home, lebo Home ma podla mna cenu asi tak 500 Sk....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků