jupik: Ani z účtu Administrator, případně z nouzovýho režimu?
Kruci, buď na mě tohle nový vylepšení nefunguje, nebo ji ještě nemám v systému

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
X píše:Pokud je to stejný nástroj ActiveX, kterým už dříve MS kontroloval pravost, pak stačí jen v IE > Nástroje > Spravovat doplňky > vybrat Windows Genuine Advantage > zakázat > OKz/quote]
Streetfighter1 píše:Ovládací panely -> Přidat nebo odebrat programy -> zapnout zobrazování aktualizací programů (zobrazit aktualizace -> a najít v aktualizacích pro win nástroj pro ověření pravosti systému Windows Genuine n/quote]
X píše:[b]Protože tu cracky neřešíme, tento návod je jen pro ty uživatele MS Win XP, kteří mají OS legálně zakoupený a přesto mají problémy, nejčastěji to zlobí u OEM verzíg/b]
X píše:zxma: Ale tady už je to vyřešený, tvůj bod obnovení má jen dočasný efekt, nebo musíš přestat tahat aktualizace, případně zakázat tuto nepřátelskou utilitu v automatickém stahování
http://www.sezob.cz/navody/w_navody/win ... htm_/quote]
X píše:zxma: Dost dobře nechápu o čem píšeš, je tam popsáno více způsobů a podle mě je nejlepší vrazit tam ten upravený LegitCheckControl a pak již jde klasicky zakázat. Nic víc není potřeba, i když na sobě jsem to ještě nezkoušel ... předpokládám, že se ty nebude instalovat update co už máš nainstalovaný, upravený s možností zakázat a také zakázaný/quote]
X píše:zxma: No, tak si to přečti ještě jednou, co jsem napsal ...Po přepsání to už jde zakázat
-/quote]
jozo píše:Ale aj po prepisani knižnice Legit....dll nie je možné zrušiť povolenie pre Windows genuine advantage tool v IE - položka nie je prístupná, pomôže len javascript.a/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků