Jak přehledně uspořádat programy na hlavním panelu Windows?

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod X__ 20. 6. 2006 00:07

krtenek: Teď jsem to zkoušel a opravdu vyskakuje, ale jen při zatrhnuté volbě: click to show. Zřejmě to bere víc pozic než by měl, já tuto volbu zapnutou nemám, tak jsem o tom ani nevěděl ...

salko: Nemoderný design? Drag Strip se nechá velmi individuálně přizpůsobit, například na ploše s ikonami (panelu) můžeš mít dokonce jako pozadí wallpaper ...
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Kub@s 20. 6. 2006 06:24

pouzivam rocket dock...Obrovska spokojeneost...
Kub@s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod salko 20. 6. 2006 08:28

X píše:Nemoderný design? Drag Strip se nechá velmi individuálně přizpůsobit, například na ploše s ikonami (panelu) můžeš mít dokonce jako pozadí wallpaper ... /quote]

Naozaj nechcem flame, preto píšem opatrne. Môj osobný pocit z DragStrip-u je ako by bol určený pre Win95. Videl som veľa operačných systémov a najviac ma asi zaujal OS-X, práve pre svoju eleganciu a jednoduchosť.
Videl som ľudí, čo majú na ploche tisíc ikoniek a sú na to hrdý. Ja som pravý opak, plocha u mňa musí obsahovať maximálne kôš a veci, ktoré som ešte nezatriedil. V podstate to vychádza zo samotného stola Desktop, a ten by mal byť čistý. A práve ObjectDesktop + kkMenu mi k tomu dopomohli.
Ja DragStrip neodsudzujem, ale mi na ňom vadili chybičky a preto som hľadal ďalej.
I keď je pravda, že keď som bol s notebookom mimo, tak padla aj otázka, že aké CPU má moj Apple (keď videli ObjectDock a prázdny desktop).
salko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 20. 6. 2006 10:14

X píše:krtenek: Teď jsem to zkoušel a opravdu vyskakuje, ale jen při zatrhnuté volbě: click to show. Zřejmě to bere víc pozic než by měl, já tuto volbu zapnutou nemám, tak jsem o tom ani nevěděl ... /quote]
Já už to ani nezkoumal. Teď mám na liště složku, kde je asi patnáct zástupců, které potřebuju nejčastěji a to asi bude stačit. Stejně všechny tyto prográmky užírají z paměti...
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tučňák 20. 6. 2006 12:49

salko píše:[quote="Tučňák"oMě se libí ta tapeta co máš na ploše :D Nemůžeš mi ji poslat mailem? Jakou verzi toho ObjectDocku používáš, popřípadě odkud ji stáhnu..k/quote]
Tapety som sťahoval odtiaľto, je tam naozaj veľa dobrých vecí. Len treba pozerať správne rozlíšenie (myslým minimálne). Túto jednu konkrétnu som ti poslal na mail.

http://wp.deviantart.com/wallpaper/?ord ... =6&type=wp

ObjectDock mám vo verzií 1.3, zatiaľ neoficiálne plne funkčné, lebo je tam nejaký problém s upgrade. Mám zakúpenú veriziu 1.2, ale neviem, kde mám tie licenčné hovadiny na upgrade.n/quote]

Díky za tapetu i za odkaz - je tam fakt dost dobrých věcí...
Ten ObjectDock není freeware?
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod salko 20. 6. 2006 12:56

[quote="Tučňák"oTen ObjectDock není freeware??/quote]
Sú dve verzie, tá jednoduchšia je free, 'PLUS' verzia je platená.
salko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tučňák 20. 6. 2006 14:15

salko píše:[quote="Tučňák"oTen ObjectDock není freeware??/quote]
Sú dve verzie, tá jednoduchšia je free, 'PLUS' verzia je platená.n/quote]

A co je v "PLUS" a není free, že tě to donutilo si to koupit?
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod salko 20. 6. 2006 14:20

[quote="Tučňák"oA co je v "PLUS" a není free, že tě to donutilo si to koupit?i/quote]
http://www.stardock.com/products/objectdock/

- Multiple Docks on screen at once
- System Tray support, ja mám úplne schovanú WIN taskbar, preto mám jeden dock umiestnený vpravo dole smrovaný dohora, kde je vlastne TRAY obsah, aktivácia je nabehnutím myši do pravého doľného rohu
- Tabbed Docks, síce to veľmi nepoužívam (nemám to dobre nastavené), ale niektoré dokumenty si chcem cez toto sprístupniť
salko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Morfeus211 24. 6. 2006 13:04

A kde sa dá nájsť kkMenu? Googlil som a nič som nenašiel
Gigabyte G33-DS3R, Intel Core 2 Duo E6550, Sapphire HD2600Pro 512MB, 2x1GB DDR2 Kingston 667, 80 GB Maxtor, 500GB Seagate, 250GB WD, 640GB WD, LG GH20NS10 SATA black, X-FI Xtreme Gamer
Morfeus211
Junior

Odeslat příspěvekod salko 24. 6. 2006 13:12

Morfeus211 píše:A kde sa dá nájsť kkMenu? Googlil som a nič som nenašiel
salko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Morfeus211 24. 6. 2006 14:31

Skúšal som objectdock, povypínal som všetky efekty a furt to sekalo (viz. moj komp)
Gigabyte G33-DS3R, Intel Core 2 Duo E6550, Sapphire HD2600Pro 512MB, 2x1GB DDR2 Kingston 667, 80 GB Maxtor, 500GB Seagate, 250GB WD, 640GB WD, LG GH20NS10 SATA black, X-FI Xtreme Gamer
Morfeus211
Junior

Předchozí stránka