krtenek píše:Tak pravý Alt zabral, díky.![]()
Ale nerozumím tomuto:tquote="salko"]A navyše niekedy sa stane, že na taskbar-e ti ostane visieť DragStrip a musíš sa prekliknúť, aby zmizol. m/quote]
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
krtenek píše:Tak pravý Alt zabral, díky.![]()
Ale nerozumím tomuto:tquote="salko"]A navyše niekedy sa stane, že na taskbar-e ti ostane visieť DragStrip a musíš sa prekliknúť, aby zmizol. m/quote]
krtenek píše:K tomu Drag Strip bych měl dvě otázky.
.b]1)[/b] Mám zatrženo oi]Auto hide[/i] a Click to show, ale přesto po schování panelu a zavření nějakého okna přeci jen na mě znovu na chvilku vyskočí. Proč to?
.b]2)[/b] Při instalaci jsem si panel ukotvil na levý okraj - lze ho přesunout jinam? Nejde mi to, žádnou nabídku jsem nenašel - reší to pouze smazání a nová instalace.
Mám verzi 3.80.m/quote]
X píše:1) Nejspíš se ty podaří na chvilku při tom zavírání okna klepnout i do proužku Drag StripuJá Click to show mám vypnuté a s myší umím dost citlivě, takže nemám v tomto směru problémy... /quote]To právě ne.>i]Click to show[/i] mám zapnuté, protože nejsem na PC sám, takže aby se mi v tom někdo nehrabal.
bquote="X"]2)Obejít to jde, jak správně napsal pomocí přidržení klávesy Alt Gr, schovávat nebo přišpendlit to můžeš nejen k libovolné hraně, ale dokonce kamkoli na plochua/quote]
Tak to vypadá, že ono vyskakování bylo způsobeno zatrženou volbou Click to show.X píše:3. Ano, na hlavním panelu Drag Strip opravdu někdy vyskočí, ale je to drobnostn/quote]
No jo, je to tak.X píše:krtenek: Ne, to není, já ji nemám zaškrtlou a taky mě na hlavním panelu občas vyskočí ...o/quote]
krtenek píše:Tak jsem ho odinstaloval. Příšerně mě lezlo na nervy to jeho věčné vyskakování.-/quote]
X píše:Já žádné vyskakování nevidím, protože mám i hlavní panel Win schovaný za lištou, a jinak to chce citlivé prsty a ne zednickou rukuObjectDocku jsem nepřišel na chuť, protože mi tam chyběli možnosti Drag Stripu, aspoň jsem je neobjevil i po podrobném zkoumání ...d/quote]
Ne ne ne, zkrátka když zavřu jakékoliv okno programu tak na mě vyskočí a schová se až klepnutím jinam. Tak jsem mu dal sbohem.X píše:Ja jinak to chce citlivé prsty a ne zednickou rukuu/quote]
salko píše:Ja tiež používam ObjectDock, tu sú aktuálne náhľady:The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků