ˇˇCeská klávesnice mi píše přesně takhle ˇˇ na jeden stisk,´´ také na jeden stisk. Mám podezření na virus, protože jak jsem odebral ze systému českou klávesnici a pak znovu přidal bylo to ok, ale po restartu systému je to zase. Antivir nic nenajde. Už nevím co s tím.
Měl jsem Avg freeware, kvůli těm háčkům jsem si stáhnul NOD 32, toho mám ted v trial verzi a ten taky nic nenašel, no vlastně po pravdě našel jich tam pár mezi nimi i soubor *keyboard* který to vymazalo. Dál jsem kontroloval ad-aware antispyware a taky čistý.
To je virus, ktery s sebou tahne keylogger - akorat ze autori spatne osetrili "mrtve klavesy" pri kterych by se nemel posunout kurzor (hacek, carka) - takze reseni je odvirovavat o 106
vasek125125 píše:Už to jde. V /windows/system32/server.exe virus. nevím, jak dlouho to bude fungovat ale alespoň vím, kde hledat.d/quote]
A ako si na to prisiel ? Pomocou coho si zistil, ze je to server.exe ?
Ak kontrolu inputu navrhli tak , aby sa nesprávne inputy vyfiltrovali , niektorý objaviteľský idiot vypracuje systém , pomocou ktorého sa nesprávne inputy vyhnú kontrole
Keylogger nemusí být přímo virus, na odhalování havětě mám toto
process explorer (na stahuj.cz)
Tím zcela jasně je vidět podpis na aplikaci. Ten totiž jde ztěžka falšovat, takže pokud uvidíš proces, který je nepodepsán, podívej se na datum vzniku, eventuelně zkus jeho jméno na google, takhle se dá hodně zjistit, kolik ti v systému běží věcí, co nechceš
Mám stejný problé, ale někdy mi to de, jako teď, ale na jiném učtě to nejde, mám antivirus Norton internet security 2007 full poraďte mi prosím někdo je mi jedno kam mi to napíštete, jestli na mail, icq...