Inak zislo by sa aby tu administratori alebo redaktori zive robili nieco podobne ako na
http://www.experts-exchange.com/ teda oznacovali odpovede ktore riesia problem (netvrdim ze je to ta moja odpoved

) za spravne. Viem ze su tu hodnotenia uzivatelov ale tie sa zrejme akosi vymkli kontrole lebo nie je problem na tomto fore najst uzivatelov kotry su dobre hodnoteny ale ich riesenia alebo rady su absolutne scestne.
Napriklad:
Digital Doom (neodpustim si poznamku

) ktory nepozna ine riesenie ako AMD a ATi a vlastne vysledkom jeho snad nechcenej (pevne verim) snahy je na 99,9% flame war. Pricom odkazuje na stranky s najlepsimi testami ale v skutocnosti ihned potom vysvitene ze odkazuje na svoje stranky kde sa sice predstavuje menom skupiny testerov HW ale v skutocnosti sa dalej docitate ze je jediny kto testuje. Je zarazajuce ake ma jeden clovek moznosti. Disponuje neprebernym mnozstvom toho najnovsieho HW podotykam ze vacsinou ide o HW s cenami niekolko desiatok tisic korun ale o to ani tak nejde ako s kade ma tolko casu a prostriedky na nakup SW na testovanie a HW...Co v podstate nie je dolezite.
Cely dovod preco to tu pisem je o tom ze prave hodnotenia jednotlivych uzivatelov su dost zavadzajuce. Lepsie by bolo hodnotit priamo kazde riesenie. Je to urcite zdlhavejsie a rozhodne aj finance narocnejsie ale uricte by to zdvihlo kvalitu zive do uplne inych rovin. Kto vie ci to ma vobec zmysel pri lokalnom (CZ-SK) fore ale snad ano.
Velke SORRY za Off-topic
Bart wrote: I will use Google befor asking dumb questions.