Jak omezit ucet v XP

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Mike.M 17. 7. 2006 11:07

Dobry den. Mam taky lamersky problem. mam 2 ucty jeden spravcovsky a druhy userovsky. Pokud dam policy group a omezim ten ucet userovsky, tak se mi omezeni promitne i do spravcovskeho uctu. Kdyz jsem udelal 2 spravc. a jeden omezil tak se mi omezil i primo Administrator. Tak nevim jak to udelat. Programy typu Tweak nechcu, anebo pokud by byl nejaky ktery umi omezit instal. programu, nastaveni odebrani polozek v menu, ovl panelech, a ktery by sel zaheslovat, tak se branit moc nebudu.
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 17. 7. 2006 11:35

http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=32943 zde jsem to taky řešil, ale nakonec to uvázlo na mrtvém bodě. Naštěstí to zatím nepotřebuju. Ale byl mi kýmsi doporučen prográmek Hlídací pes (placený).
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mike.M 17. 7. 2006 11:51

No nastavit to v systemu jde, tim Policy group, ale ono mi to nastavi pro vsechny uzivatele, ja potrebuju jen pro jednoho. je tam omezeni pro PC a pak omezeni pro Uzivatele. Tak proto to chcu.
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FastIkarus 17. 7. 2006 12:17

start-spustit-lusrmgr.msc
tam u kazdeho uzivatele, kdyz das vlastnosti, tak muzes menit jejich zarazeni do skupin.
FastIkarus
Junior

Odeslat příspěvekod Mike.M 17. 7. 2006 12:30

Jo neboj nejsem zase taky maloznaly. Jen rikam ze jednoho Uziv mam ve skupine USERS a druheho v ADMINISTRATORS, ale pokud zmenim politiku pomoci policy group, ci jak se ta Win utilitka nazyva, tak mi to zmeni jak u USERS skupiny tak i u ADMINISTRATORS ale to ja nechcu ja chcu jen u tej skupiny USERS

//Mývalice: Nepoužívej citaci, když reaguješ na předcházející příspěvek. Je to zbytečné.
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod guco 17. 7. 2006 15:42

co presne by si chcel obmedzit? vies to sem nejako strucne rozpisat? Lebo zatial si sem len napisal, ze chces jedneho uzivatela obmedzit ale nenapisal si ako....
guco
Junior

Odeslat příspěvekod Mike.M 18. 7. 2006 07:34

Psal jsem jak. V XP je program Zasady skupin, tam jde omezit vse co je treba, ale ono mi to omezi jak u uzivatelu ve skupine GUESTS, tak i vsem uziv ve skupine ADMINISTRATORS i USERS. Proste chci tim editorem zasad omezit jen skupinu jednu, ne vsechny. To jak to omezim to uz je moje.
Zivot je kurevsky tezky.
Mike.M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dta 1. 8. 2006 17:49

bump, taky by mě přesně tenhle problém zajímal.
dta
Junior