Způsoby obnovy registru win xp

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod xjurasek 3. 10. 2006 12:10

ahojky potřebuju poradit jde obnovit registry systému win. XP jěště jinak když selže nástroj pro obnovu systému? třeba ručně?

//Mývalice: Upraven název. Tipy, jak napsat správný titulek
xjurasek
Junior

Odeslat příspěvekod Miroslav Pragl 3. 10. 2006 12:17

dej preinstalaci (nikoliv opravnou, ale instalace pres soucasny system)

MP
Miroslav Pragl
Expert

Odeslat příspěvekod xjurasek 3. 10. 2006 12:37

a nezmění se mi nastavení systému? jako instalace programů vzhled oken a tak?...
xjurasek
Junior

Odeslat příspěvekod netopa 3. 10. 2006 16:55

Nedavno byl na zive.cz dobry clanek urcite si ho precti je to dobre popsane.
http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=130726
netopa
Junior

Odeslat příspěvekod blackknight 5. 10. 2006 11:46

netopa píše:Nedavno byl na zive.cz dobry clanek urcite si ho precti je to dobre popsane.
http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=130726

Díky za něj:)asi před týdnem se mi stalo úplně to stejný a jelikož jsem o tomhle článku nevěděl, udělal jsem to podobně jak v tom článku, ale musel jsem složitěji, bo mám OEM verzi Windows XP home a ta neobsahuje ani konzoli pro zotavení ani reinstalaci systému bez ztráty nastavení a pod.(zapoměl jsem jak se to přesně jmenuje :lol: ), díky bohu za záchranné CD Windows XP PE se to myslím jmenuje, což je dle mýho nic moc, ale alespoň jsem mohl nakopírovat na původní úmístění ten soubor system :lol: ještě jsem zapomněl, že jsem až do dneška nevěděl, že v souboru SYSTEM jsou registry :twisted:
blackknight
Junior

Odeslat příspěvekod gogo.spk 5. 10. 2006 20:30

jaký je rozdíl mezi "opravnou instalací" a "instalací přes současný systém" ?
gogo.spk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod blackknight 6. 10. 2006 17:38

gogo.spk píše:jaký je rozdíl mezi "opravnou instalací" a "instalací přes současný systém" ?s/quote]

Nevím to na 100%, ale opravná instalace je, když už máš Windows XP nainstalován a jen jej chceš opravit do provozuschopného stavu, kdežto, to druhé je, když máš třeba Windows 98 SE a chceš nainstalovat XP tak, abys nestratil veškeré nastavení atd., taky se tomu říká Inovace systému:)
blackknight
Junior