Comp zamrzne pri prechodu do STR3 - VYRESENO

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Cahir 11. 10. 2006 20:09

Zdravim. Mam problem. Pres pul roku jsem bez problemu pouzival STR3 (suspend to ram) a to k me velke spokojenosti. Ted jsem dlouho nechaval comp zapnuty bez prestavky a kdyz jsem se k STR vratil, tak jsem byl velmi nemile prekvapen - pri prechodu do Rezimu spanku comp zamrzne - prestane bejt aktivni mys, a vsechno zustane viset. Tzn. zadny uspani ale ani zadna modra smrt. Bohuzel pomuze jenom restart.
Nekde jsem cetl o tom ze wokna delaj log ohledne tohohle vypinani, ale ani nevim kde to hledat. Tak alespon to by mi pomohlo. Pripadne napady co by to mrznuti mohlo delat. Hardwarovy zmeny mezi dobou kdy to fungovalo a dobou ted zadne nebyly, takze tipuju spis problem se softwarem. Ale neco takoveho hledat, to bude dost slozite :(
Naposledy upravil Cahir dne 12. 10. 2006 10:31, celkově upraveno 1
GA628 -> T10 -> J6 -> 6210 -> T610 -> Mpx200
Cahir
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Katmen 11. 10. 2006 22:06

napis technicku specifikaciu hardwaru, takto je toa ko hadanie z krystalovej gule, v ktorej vidim ze asi je chyba skor hardwarova, a asi to bude kondik je nejaky nafuknuty? mne to robilo tiez a toto bola pricina...
Katmen
Junior

Odeslat příspěvekod Cahir 11. 10. 2006 22:32

Sorry :)
Tipoval jsem pro zacatek soft problem, tak jsem myslel jestli nekdo neporadi kde najit nejaky ty vystupni logy.

Je v tom
MB DFI nF4 Ultra Infinity
CPU A64 3700+
RAM 2x512MB DDR400 Samsung (dual channel)
VGA Quadro FX330 128MB
HDD 250GB Samsung SpinPoint SATA II
Zdroj Asus A-45GA 450W

Pisu jenom to souvisejici (kdyztak zbytek dodam)

Jakmile to pujde tak zkouknu ty kondy, doufam ze to ale jima nebude - deska je par mesicu stara. Ale mozny je vsechno.
Cahir
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cahir 12. 10. 2006 10:31

Tak uz jsem na to kapnul. Pod Administratorem to fungovalo spravne, takze jsem to jako softwarovy problem odhadl spravne. Pak jsem holt shazoval aplikaci jednu po druhy dokud to nezacalo fungovat. Delal to Rightmark CPU Clock Utility - stacilo prenastavit nejaky instrukce u power managmentu a je to ok. Jsem vul ...

Alespon ze to nejsou ty kondenzatory, uff

Tedy vyreseno, muzete ZAMKNOUT

Diky
Cahir
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Verex 13. 10. 2006 00:14

Jen poznamka...
suspend to ram neni totez co rezim spanku
I spatna jistota se snasi lepe nez nejistota.
Verex
Junior