možná trochu laický dotaz - kabelovka na vzdáleném PC...

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod stani 31. 10. 2006 14:33

Možná je to trochu laický dotaz, ale zajímalo by mě, zda je možné aby jsem na PC z práce mohl sledovat na mém PC doma kabelovku kde mám TV kartu a program FLY2000TV(prostě kabelovku na PC)?

Nainstaloval jsem RealVNC, ale ten jsem nerozchodil(tudíž jsem ho vyloučil).

Jak by to vypadalo s Remote Administrator Control 2.04, LogMeIn nebo Hamachi ?

Bylo by to s některým z nich možné? Pokud ano, který z výše třech uvedených by na to byl nejlepší?....

díkes

:wink:
stani
Junior

Odeslat příspěvekod Shimmy 31. 10. 2006 15:04

Podla toho co vravis by ci chcel cez Internet prenasat obraz z tvojho PC ktore mas doma na PC ktore mas v praci. Na to mam jednoduchu odpoved- ak mas v praci neobmedzene pripojenie a download aspon tak 10 Mb/s a doma Upload aspon tych 10 Mb/s tak mala sanca je, v opacnom pripade na to mozes rovno zabudnut- budes mat pred sebou obraz zo zopar FPS a bude ti to sekat a blikat pred ocami- na aky taky obraz potrebujes aspon 20 FPS ale ak ti postaci rozlisenie 320:240 a 256 farieb tak to skus :-B
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.
Shimmy
Junior

Odeslat příspěvekod wojta 31. 10. 2006 15:56

Jdeš na to trohu špatně. Přes vzdálenou plochu to nepůjde. Linka by mohla stačit i s 2Mbps uploadem, ale musel bys dobře komprimovat. (i tak většina linek nemá takový upload).
Skus něco takového - http://www.videolan.org/
Z jejich stránek cituji:

* 0.5 to 4 Mbit/s for a MPEG-4 stream,
* 3 to 4 Mbit/s for an MPEG-2 stream read from a satellite card, a digital television card or a MPEG-2 encoding card,
* 6 to 9 Mbit/s for a DVD.
wojta
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Miroslav Pragl 31. 10. 2006 16:09

Proste spust windows media encoder, nastav videokartu jako zdroj, dej streamovat po tcp/ip s rozumnym tokem a na druhem pocitaci si to otevri v mplayeru

jak proste

MP
Miroslav Pragl
Expert

Odeslat příspěvekod stani 31. 10. 2006 17:09

Miroslav Pragl píše: dej streamovat po tcp/ip s rozumnym tokem ........... jak proste

MP

jo jo, jak "prosté"... :D akorát vědět jak na to.... :o
stani
Junior