Take maji pravdu.
Vyuzije i lepe potencial HW.
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
petmal píše:Takze pokud mate stroj s 1GB RAM a vahate mezi XP a Vista pak jedine Vista.
petmal píše:Ano, take mam tuto zkusenost. Na stroji s dostatkem RAM (1GB) je zcela urcite sviznejsi nez XP na stejnem stroji a to o hodne, hlavne je to videt pri tezkem multitaskingu.
ReadyBoost/SuperFetch/Desktop Composition (Aero) to vse vyrazne pomaha (pokud si to nejaky "chytrak" vsechno v nLite nepovyhazuje s tim, aby usporil vykon - nejvic me vzdycky pobavi, kdyz nekdo zacne nekde rozhlasovat jak si vypne Aero aby ulevil CPU, to ze tim vypnutime Aera se bude misto pres GPU renderovat pres CPU ho uz asi nezajima). Nova sprava pameti dela strasne moc.
Takze pokud mate stroj s 1GB RAM a vahate mezi XP a Vista pak jedine Vista.
eso píše:Mě ještě do léta v pohodě stačily Windows 2000. Pak jsem měnil hardware, tak jsem upgradoval. XP se mi nezdají o nic rychlejší.
Vista bude potřebovat nejmíň 2GB paměti, nebude?m/quote]
eso píše:Vista bude potřebovat nejmíň 2GB paměti, nebude?u/quote]
wojta píše:XP mi příjdou trochu pomalé, ale nejsou zastaralé.
Vista mi běhla skutečně svižněji, možná ji trochu optimalizovali.
Co se týče GUI, tak nepotřebuji žádné 3D serepetičky ani zkrášlovadla typu Aero.
piErcE píše:me pro zmenu fascinujou experti, kteri se holedbaji tim, jak skrz nlite vypli internet explorer, media player.. pritom ve skutecnosti zmizelo tak max. iexplore.exe a wmplayer.exe .. coz je asi tak 100 kb "kontejneru".. ale DLLky, ktere tvori samotne jadro danych aplikaci tam dal maj, protoze bez nich by system prostenefungoval .)
TheTOM_SK píše:piErcE píše:me pro zmenu fascinujou experti, kteri se holedbaji tim, jak skrz nlite vypli internet explorer, media player.. pritom ve skutecnosti zmizelo tak max. iexplore.exe a wmplayer.exe .. coz je asi tak 100 kb "kontejneru".. ale DLLky, ktere tvori samotne jadro danych aplikaci tam dal maj, protoze bez nich by system prostenefungoval .)
Praveze nLite vyhadzuje i DLL aplikacii a je mozne i pridat seznam DLL ktere chces smazat.
To neni jak Pridat a Odebrat soucasti, kde se odskrtnutim IE strati jen jeho zastupce z plochy.
Vzhledem k tomu, ze muj Windows adresar ma 350 MB, tak tam moc tech smejdu a sluzeb nezustalo.
takovyhle experty miluju jeste vic, protoze si vymazou systemove soucasti a pak se divi ze jim rada programu nefunguje (a opet nadavaji na microsoft, misto toho aby nadavali sobe)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků