co to ma znamenat??

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod wojta 24. 1. 2007 19:28

Odinstaluj ty grafické serepetičky, které nejsou s IE7 a spoustou jiných programů kompatibilní. Tyhle vyšperkovávače oken pro XP jsou dost často problematické, počkal bych s vyšperkováním až na Visty.
wojta
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fckin IE7 24. 1. 2007 19:31

Jo bylo to tim, ze jsem nemel nastaveny klasicky vzhled, diky moc, nedoslo mi to. Jinak, co se tyce tech "serepaticek" tak nepouzivam zadne windowsblinds apod, nehodlam si zaplacavat ramku. Zatim jsem s tim (krome IE7) problem nemel, tak uvidime...
fckin IE7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sidbin 24. 1. 2007 20:04

jsem si to myslel :-)
Ono to vypada sic pekne, ale hnusne to zasahuje do OS.

Ja pouzivam jen Zune tema...to me staci (jediny problem na ktery jsem narazil je jeden moc svetly prouzek v QIPu...ale to neva ... bude to spis chybou nove verze qipu)
DELL Inspiron 6400: Core Duo T2050, 2GB RAM, GMA 950, HDD 120GB@ WD 320GB BJKT scorpio black, WiFi + BT, 85Wh AKU, Win XP Pro.
TV karta: Aver TV Hybrid + FM Volar USB
sidbin
Junior

Odeslat příspěvekod Lolita 24. 1. 2007 20:05

Bych rek, ze dementni skin (jak to co je na IE - omfg ms a nepouziva windows skiny, at se dou bodnout) tak toho co mas na windows.

... jak sam pises vis, rekl bych to dobre.
Lolita
Junior

Odeslat příspěvekod fckin IE7 24. 1. 2007 20:09

no ja uz jsem zkousel hooodne moc skinu a prave, ze tenhle mi prijde nejdecentnejsi... microsoft zune neni spatnej, ale prijde mi az moc masivni...
fckin IE7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sidbin 24. 1. 2007 20:10

Tak vypada IE7 normalne, to neni zadny skin.....(teda az na tu listu nahore)

//
Me se na te cerne lepe orientuje, a v noci je to prijemnejsi na oci :wink:
DELL Inspiron 6400: Core Duo T2050, 2GB RAM, GMA 950, HDD 120GB@ WD 320GB BJKT scorpio black, WiFi + BT, 85Wh AKU, Win XP Pro.
TV karta: Aver TV Hybrid + FM Volar USB
sidbin
Junior

Předchozí stránka