BTW:
Vaši zaslepenost mohu prezentovat na krásném příkladu naše jistého kolegy
http://www.hernidela.cz/Objektivně, v nových hrách (vydaných od roku 2016), který počítač rozdupe který? Full AMD za 18500 nebo intelidia za 19900? Objektivně ten první nedá tomu druhému šanci. Pokud nevytáhnete nějaké odpadky typu CS:GO, tak by to platilo i hlouběji do minulosti, než jen na nové hry.
Co si však zde, na odborném fóru, vyslechne rádce, který by se opovážil poradit tu první sestavu? "Do mrtvé platformy bych neinvestoval" by byl ten nejvíce politicky a decentní komentář! Přitom ryze technicky by to bylo vadné a lživé.
Tak se už kurňa proberte!!! Protože takhle AMD chcípne a nemůže s tím udělat nic, protože je ekonomický trpaslík. A pak si vás to modrozelené zlo podojí jako už dlouho ne! (Zelené zlo už s tím začalo, zavedení Founder edition a teď nějakého poplatkového programu, za který vám dají jen pocit patřit ke stádu...)
Nelze ovcím vyčítat ovčí mozek. Nemají vědomosti, ale vy, kolegové, kteří je máte, vy se chyťte za nosy a začněte, nežli pomlouvat, dělat osvětu! Protože i vy budete vinni, když v tomto již tak úpadkovém kapitalizmu zůstanou jen čiré zlokorporace!
-- 12. 2. 2017 16:12 --Pythone, o čem to furt žvaníš, 6800K má těch linek 28!!!!!!
Odkaz na blenderartists (ještě navíc s chybou) mi nic neřekl, protože jsi zapomněl dát odkaz někam přesně do toho fóra.
Jednou řekneš o linky ti nejde, pak vyčteš že jich má jen 26. Stále nechápu kam tím míříš. Ve srovnání s AM3+ má těch linek prakticky 52. že latence? Ovšem u čeho, u sekvenčního zápisu a čtení, což je jeden enkódovací/renderovací thread? Kdy každý sám o sobě horko těžko zpracuje 10Mbps?
Stále to nevidím, stále jsem to nepochopil. Nbuď enigma, napal sem rozbor. Opravodvý technický rozbor. Pak to pochopím. Do té doby jsem dub.