Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Stiletos píše:jjfb " Proč kupovat stejně drahé dvoujádro, když dostanu +- stejně výkonná jádra 4, že.
Pentium G4620 - 2 769 Kč , litr rozdíl teda stejně není + - takže s tím košem bych brzdil.![]()
http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/45433-zname-ceny-6jadrovych-a-4jadrovych-procesoru-amd-ryzen
cernakus píše:Je k *****ání, že na mně čeká na pobočce miska rýže, ale deska stolu, na které bych ji stále není k dispozici a zázrak se asi nestane. Fuck, jsem se tak těšil na masturbační víkend
satikcz píše:cernakus píše:Je k *****ání, že na mně čeká na pobočce miska rýže, ale deska stolu, na které bych ji stále není k dispozici a zázrak se asi nestane. Fuck, jsem se tak těšil na masturbační víkend
Koukám stejnej problém, 1800X večer a deska někde za tejden
jjfb píše:Hmm, i desky co byly v distribuci jsou už pryč. Jedině ASUS PRIME B350M-A je dostupná, což není nic moc.
-- 3. 3. 2017 12:44 --
nody - všchny progrramy berou teplotu z jednodho čidla a jak jim ot řekne deska. Pokud někde tam je nes
Ještě si myslíte, že Core i7-7700K je nejlepší herní procesor? Opravdu není, stačí toho mít na pozadí trochu více než jen hru, a dělat více věcí najednou a tohle 4jádro prostě nestačí, zatímco pro 8jádrové čipy není žádný problém. Bohužel tyhle testy ve většině recenzích běžně neuvidíte, protože je obtížné je dělat. Nedají se dost dobře laboratorně přesně opakovat vždy se stejným výsledkem (měření se liší vždy o několik %) a prostě je to sice mnohem více vypovídající a praktičtější test, ale peklo pro recenzenty.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků