HP Vectra - pouze pipe

Procesory Intel, AMD a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod metryx 6. 7. 2005 17:23

Zdravim, potreboval bych radu s PC HP Vectra VL (PII 300MHz).
Vcera se mi pri bootovani zniceho nic vypnul a ted uz nechce najet. Po zapnuti 4xkratce zapipe, pak chvilku nic 4xpipnuti chvilku nic 2x pipnuti chvilku nic a nakonec zase 4x pipne. Nerozsviti se ani monitor. Pameti, procesor a GK jsou funkcni (zkouseno v jinem PC). Zkousel jsem hledat i na strankach HP ale tam jsou odkazy na manualy k deskam vetsinou nefunkcni (nebo aspon me se zadny dokument v pdf nezobrazil). Nevite kde by mohla byt chyba? Predem diky za kazdou pomoc. R.
metryx
Junior

Odeslat příspěvekod Johny007 6. 7. 2005 17:32

Ja bych zkusil resetovat bios.. me se nechtel ani zapnout pc a pak jsem ho resetl na desce a uz to ficelo.
Johny007
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 6. 7. 2005 17:34

Jeste jak to pipe, tak vytahni snuru ze zasuvky.
Pockej, az dopipe, a pak tu snuru zase zapoj.
Melo by byt po problemu, a mel by jiz jit normalne zapnout.
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod metryx 6. 7. 2005 20:21

reset biosu jsem zkousel, a nepomohlo... no to s tim vytazenim snury mi pripada drsne ale i presto to zkusim
metryx
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 6. 7. 2005 20:29

Zkus, v pohode.
My tech HP mame pres 300 a jak nahodou vypne elektrika, tak to jenom parkrat zapipa a vypne se.
Tam je nejaky problem s tim zdrojem a v podstate nic jineho nezbyva.

PS. pokud nekdo zna jiny postup, sem s nim. My jsme na nic lepsiho neprisli.
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod metryx 7. 7. 2005 06:57

urcite to o vikendu vyzkousim a dam vedet jak jsem dopadl. Me ten pocitac pipe a nevypne se zustane zatuhlej. Snad ale ten tvuj lek bude fungovat i na toto.
metryx
Junior

Odeslat příspěvekod metryx 7. 7. 2005 17:00

tak jsem to zkousel a nic. Porad pocitac pipe jak o zivot :-( mate nekdo nejakej dalsi napad, popripade nemate doma nekdo manual k tomuto pocitaci?
metryx
Junior

Odeslat příspěvekod metryx 8. 9. 2005 19:20

tak uz se mi to podarilo rozchodit (nemel jsem driv cas)- bylo potreba flashnout bios - blizsi navod zde : http://forums1.itrc.hp.com/service/foru ... esId=32846
metryx
Junior