nexflex píše:[quote="Příjmení a jméno"u
Ať tam je nebo ne, CMD zatím nestojí za zkouššní, neb optimalizace je na žalostné úrovni. Přeci nemohou počítat s tím, že každý má C2D a 8800.Administrátor fóra Živě.cz.
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
nexflex píše:[quote="Příjmení a jméno"u
Ať tam je nebo ne, CMD zatím nestojí za zkouššní, neb optimalizace je na žalostné úrovni. Přeci nemohou počítat s tím, že každý má C2D a 8800.Administrátor fóra Živě.cz.
podle mne je ta hra neoptimalizovana a vykon procesoru na ni nema vliv
_DAVE_ píše:Pato16 píše:ako my to pojde na > AMD 2500+ 1GB ram 7600GS 256MB
Ono dost dulezite je, jestli je ten CPU K7 (A-XP), nebo K8. Pokud je to K7,tak se ti hra nerozjede vubec, jinak vse LOW, a misty to bude i trhat..
Jinak ta hra je dost narocna na CPU, tedy alespon pri zavodu bugin. Tam to v uricitych momentech bylo u me na 14fps at jsem mel jakekoli detaily a rozliseni. Takze lidi s CPU pod A64 3200-3400+ jsou celkem v pytli..
nexflex píše:[quote="Příjmení a jméno"u Navíc proč zrovna teď kupovat C2D, když na letošek jsou ohlášeny CPU s novou architekturou? Já nevím jak ty, ale většina lidí si PC pořizuje s výhledem na několik let dopředu.i/quote]
Kravina na entou..uz ted co mas v podpisu je neprodejnej krap.V lednu 2006 jsem koupil X2 3800+ za 7500 bez DPH.Byl jsem rad ze jsem ho letos v breznu prodal za 3500kc a vzal CD za 4500.Dnes?Dnes neprodejne...2000kc sotva..s.939 je uplne v prd....kdo by to odemne chtel kdyz si muze koupit X2 v AM2 za 1800kc.O 100% levnejsi jsou DDR2 nez DDR1..-Cekat na neco v IT a planovat si ze me to vydrzi 3-4roky..pak to muzes rovnou hodit do kose...lepsi je prubezne upgradovat na nove s mensi ztratou
velmi trefné. ono je teď opravdu výhodnější si na hry pořídit Xbox 360 než investovat do herního PC.BooT CZ píše:vse na max a jede to bez jedineho zaskubnuti.....esli to nebude tim Xbox360)))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků