gr. karta pro ECS K7S5A

Zkušenosti s grafickými kartami

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod tomino.ke 25. 7. 2007 19:09

procak je ok!
RAM urcite min. 1GB (odporucam skor 2GB, ted su DDR1 pamate lacnejsie ako DDR2 a zaroven nikdy neboli tak lacne..a kto vie ci este zlacnenu, ak nie zrovna naopak..)

TNT2 neviem ci zvlada Dx9, ale mohlo by.. grafika vsak neuskodi - pasivne chladena.. Ale predtym bych to vyskusal bez nej.. a az ked bude cas, potom kupoval (staci i nejaka bazarova - tak do tych cca 500Sk)

-inak podla mna, zostava kt. bude stacit este par rokov :)

p.s. sorry ze ma nenapadlo pozriet profil.. to bych toho menej napiisal :mrgreen: do tejto zostavy sa mozno neskor oplati kupit i vykonnejsi procesor - ked este viac zlacneju.. a jde se daaal :-B
tomino.ke
Junior

Odeslat příspěvekod Příjmení a jméno 25. 7. 2007 19:46

TNT2 - Riva DX9 hardwarově nepodporuje. MB je starý kus se socketem A, takže podporuje pouze Athlonu XP, Bartony už asi také ne. V případě výměny CPU by bylo lepší změnit platformu a jít do něčeho nového.
Check your six!

Linux je nejlepší operační systém. Za ty peníze. :-D
Příjmení a jméno
Junior

Odeslat příspěvekod Ageran 26. 7. 2007 10:38

A ta deska taky podle manuálu umí maximálně 2 * 512MB RAM :( a CPU maximálně do Athlon XP 2000+ (prostě max 266MHz sběrnice)... A první grafické karty, které uměly HW DX9 byly GeForce FX 5xxx, které jsou sice o mnoho mladší než TNT2 (která měla HW pouze DX6), ale dnes už jsou to taky celkem staříci (i když HL2 se na tom co mám já, FX 5600 Ultra, při rozlišení 1680 * 1050 dá hrát, což mě dost překvapilo. Ale jakmile začne něco hořet a kouřit, musí se člověk smířit s FPS kolem 5 ;) )
Ageran
Mírně pokročilý

Předchozí stránka