Tak jsem jak Sheldon, ze jsem nepoznal ironii

Holt asi zijem v jinem svete, pac pro me je PC za 21k neco na co jsem si setril nekolik let

A je to pro me osobne opravdu herni delo, na kterem rozjedu cokoliv co jsem kdy chtěl.. A nikdo mi z toho radost nezkazi
A ze si kupujes monitor za 20k je pekne a ja ti to jedine preji

Asi holt nemas jine zajmy nebo pritelkyni/zenu a nebo si prostel lucky bitch a mas lukrativni job co ti zajistuje takove pekne zprijemneni zivota
-- 19. 11. 2014 10:15 --Kiron píše:satikCZ mohl bys mi teda ukázat na jakou hru ta jeho i5 nestačí aby ji rozjel na 60fps. Pro někoho není herní pc životní priorita aby do nej sral desetitisíce každy rok stejně jako bych dal 20k za monitor jen v případe ze by me živila grafika. Je spousta lepších věci do kterých investovat než mít doma super drahé PC nad kterým si akorát honím pele aniž bych ho využil. Fakt nevim na jaké hry potrebuju alespoň 6 jadrovu i7 abych si zahrál .
Jedna se o slušné herní PC kdyby tam měl 980 tak rozjede cokoli.
Treba je napred a ma hry typu:
https://www.youtube.com/watch?v=oGvppTf5-b0 
Jinak nemyslim si, ze by byla hra, kterou bych na te sestave nerozjel, treba se objevi hra, kterou nerozjedu na nejvyssi detaily, ale myslim, ze to co mam mi bude stacit nekolik let, nez se zase posunu na nejnizsi detaily..