GK na hrani s full detaily Watch Dogs, Skyrim, GTA5..

Zkušenosti s grafickými kartami

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Kiron 18. 11. 2014 16:18

satikCZ mohl bys mi teda ukázat na jakou hru ta jeho i5 nestačí aby ji rozjel na 60fps. Pro někoho není herní pc životní priorita aby do nej sral desetitisíce každy rok stejně jako bych dal 20k za monitor jen v případe ze by me živila grafika. Je spousta lepších věci do kterých investovat než mít doma super drahé PC nad kterým si akorát honím pele aniž bych ho využil. Fakt nevim na jaké hry potrebuju alespoň 6 jadrovu i7 abych si zahrál .
Jedna se o slušné herní PC kdyby tam měl 980 tak rozjede cokoli.
Kiron
Junior

Odeslat příspěvekod satikcz 18. 11. 2014 16:38

Ja nerikam, ze tam neco nerozjede a ze nekdo to sestijadro na hrani potrebuje, jen jsem popisoval, co bych ja oznacil za herni delo. :)

Taky je to o tom, kolik ma clovek penez, herni delo bude neco jineho pro studenta nebo nekoho, kdo vydelava 12k mesicne (to treba neco na urovni GTX 760) a neco jineho pro cloveka, co vydelava 50k+.
3x AOC AG271QG (2560x1440, IPS, 165Hz, GSync), ASUS Strix RTX3090 OC, Intel Core i7 8700K@5GHz+EKWB L360, ASUS Maximus X, 32GB G.SKILL TridentZ@3466 MHz, ADATA SX8200 2TB + 1TB + Crucial BX 500 GB + Kingston UV400 1TB, Seasonic P-860 Platinum, FD Define S
satikcz
Junior

Odeslat příspěvekod MachrCZ 19. 11. 2014 10:00

Tak jsem jak Sheldon, ze jsem nepoznal ironii :D Holt asi zijem v jinem svete, pac pro me je PC za 21k neco na co jsem si setril nekolik let :) A je to pro me osobne opravdu herni delo, na kterem rozjedu cokoliv co jsem kdy chtěl.. A nikdo mi z toho radost nezkazi :)

A ze si kupujes monitor za 20k je pekne a ja ti to jedine preji :) Asi holt nemas jine zajmy nebo pritelkyni/zenu a nebo si prostel lucky bitch a mas lukrativni job co ti zajistuje takove pekne zprijemneni zivota :)

-- 19. 11. 2014 10:15 --

Kiron píše:satikCZ mohl bys mi teda ukázat na jakou hru ta jeho i5 nestačí aby ji rozjel na 60fps. Pro někoho není herní pc životní priorita aby do nej sral desetitisíce každy rok stejně jako bych dal 20k za monitor jen v případe ze by me živila grafika. Je spousta lepších věci do kterých investovat než mít doma super drahé PC nad kterým si akorát honím pele aniž bych ho využil. Fakt nevim na jaké hry potrebuju alespoň 6 jadrovu i7 abych si zahrál .
Jedna se o slušné herní PC kdyby tam měl 980 tak rozjede cokoli.

Treba je napred a ma hry typu: https://www.youtube.com/watch?v=oGvppTf5-b0 :D

Jinak nemyslim si, ze by byla hra, kterou bych na te sestave nerozjel, treba se objevi hra, kterou nerozjedu na nejvyssi detaily, ale myslim, ze to co mam mi bude stacit nekolik let, nez se zase posunu na nejnizsi detaily..
MachrCZ
Junior

Odeslat příspěvekod satikcz 19. 11. 2014 11:27

Ta ironicka reakce nebyla na to, ze je to PC "jen" za 21k, ale na ten vyber komponent (a ze jsi tam za to napsal "cry me a river" :) )

Asi lucky bitch - zajmy(sporty) i pritelkyni mam, akorat mi ty sporty ted na nakou dobu trochu prekazilo koleno, tak mam vic casu na pritelkyni a pocitac (zivim se jako programator) :-|
3x AOC AG271QG (2560x1440, IPS, 165Hz, GSync), ASUS Strix RTX3090 OC, Intel Core i7 8700K@5GHz+EKWB L360, ASUS Maximus X, 32GB G.SKILL TridentZ@3466 MHz, ADATA SX8200 2TB + 1TB + Crucial BX 500 GB + Kingston UV400 1TB, Seasonic P-860 Platinum, FD Define S
satikcz
Junior

Odeslat příspěvekod MachrCZ 19. 11. 2014 14:10

komponenty jsem vybiral pomoci tri fór, nevim co vic pro to udelat :D No jo mně je 23 a mam za sebou 5 operaci s kolenem :) Takze budme radi za ty PC :D
MachrCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Milanr1 19. 11. 2014 14:24

Fatální porušení Netikety:
MachrCZ píše:komponenty jsem vybiral pomoci tri fór

=> výsledkem je obvykle katastrofální kočkopes.
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MachrCZ 20. 11. 2014 00:01

A co je tam teda spatne? :D To by me opravdu, ale opravdu zajimalo! :D
MachrCZ
Junior

Odeslat příspěvekod jironer 20. 11. 2014 08:07

Jediný co by se dalo schválit je procesor a deska
Polož si dotaz do sekce PC sestavy
jironer
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 20. 11. 2014 08:22

Už to má, je pozdě :)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod MachrCZ 20. 11. 2014 08:48

Grafika je mezi R9 280x nejsilnejsi co jsem cekoval benchmarky, CPU je fajn, lepsi neni potreba, momentalni hry ani na ultra tenhle nevytizi ani pres 70%, 8GB RAM je dostacujici taktez a zbytek jsou komponenty, ktere nemaj na vykon temer vliv..

Opravdu by me zajimalo co je teda na tom spatne :D Tak povidejte jsem jedno ucho :D Samozrejme ze je pozde, ale rad si poslechnu zas jiny nazor :D
MachrCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 20. 11. 2014 08:49

Ještě že GK a CPU, jsou nejdůležitější komponenty ! ! ! Seš v pohodě ! :)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod KineCZek 20. 11. 2014 12:00

Kdyz to tak vezmu, pameti maji prijit do dvou modrych slotu (dual channel), nikoliv do modreho a cerneho (single channel, nizsi vykon). Kupovat modrou a cernou pamet je tudiz ... no ... jak bych to jen rekl.

A potom karta. Financne nevyhodna, hlucna - pokud reknes, ze neni, mas jen tolik hlucny zbytek PC. Kartu znam, prosla mi rukama nekolikrat.

Nechlazeni procesoru - BOX, hluk. V zavislosti na verzi BOXu (jsou jich spousty, urcite vic nez 7 druhu, na prvni pohled mozna podobne, ale rozdily jsou markantni) bud pouze hlucne, nebo extra hlucne.

Zdroj bych tez vybral jinak. To same skrin. A hlavne ventilatory v ni, Zalmany jsou opet hlucne a ve vetsine skrini na MOLEXy, bez moznosti regulace.

Celkove vim, ze je to hlucne, ale take vim, ze to pres svou hrdost majitel neprizna. A s obojim dovedu vcelku pohodlne zit...
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Kiron 20. 11. 2014 15:14

Hlučná pro tebe ale každému to uši trhat nebude. Ja taky nevnimám svoji 7870xt když hraju. Nicméně mohl si koupit tišší sestavu za cca stejně penize.
Kiron
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 20. 11. 2014 16:31

Tady vubec nejde o mne. Jde o to, ze i pokud nutne potrebujes R9 280X, mnohem tissi nez Gigabyte R9 280X WF3 je treba MSI R9 280X Gaming, ktera financne vyjde nastejno a limity k pretaktovani ma taktez srovnatelne.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 21. 11. 2014 12:46

A líp se pak prodává, protože je kratší jestli se nepletu. Ne každému se pak ta karta vejde do skříně 29cm karta, Gigabyte jsou vždycky tak nějak delší..
PC-Hráč
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka