Tak testuju tu GTX 970 od MSI a
pistela opravdu zatim jen pri 3D Marku a to jen v Ice Storm (FPS slusne nad 1000).
Jinak otestovano jak na novejsich, tak starsich hrach a nepisti ani necvaka (pravdepodobne je to problem jen vyssich FPS).
Konkretne testovano jeste na hrach: Middle of Earth - Shadow of Mordor (pousteni Benchmarku cca 3 hodiny), Far Cry 4, Alien Isolation, Dead Rising 3, a ze starsich her CoD MW3, Fallout 3 a New Vegas, Metro Last Light (ve vsem cca 2 hodiny) - zatim vse bez "vedlejsich zvukovych projevu karty".
Zkusim testnout jeste neco, kde mi pujde FPS jako v Ice Storm, jestli je to tim vyssim FPS.
BTW.: Malem jsem se po...al, kdyz jsem to nacpal do compu a grafika nejela. Vytahnul jsem ji, dal jsem starou a taky nic nejelo - pouze se rozsvitila deska.....---> probehla zamena zdroje (z druheho PC) a zase nic (tim jsem vyloucil s nejvyssi pravdepodobnosti zdroj), tak ten prvni zdroj zpatky a hura vytahovat po jednom kuse HW.....- po hodine jsem zjistil, ze mam ze zdroje spatny kablik k SSD a HDD (modularni kabelaz) - vymenen a po psychickem vypeti a vyrceni snad celeho slovniku sprostych slov vse jede, jak ma
Pokud budu mit jeste nove poznatky, ohledne zvukoveho projevu karty, dam do tematu jeste vedet.