Černobílý obraz na TV

Zkušenosti s grafickými kartami

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Zive.cz 6. 4. 2005 20:34

Snažím se PC nastavit výstup na TV, ale mám černobílý obraz. V podstatě jsem se s problémem setkal až po instalaci Service Packu 2. Vyzkoušeno na ATi Mobility Radeon X700 i Asus V9280.
Zive.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 11. 4. 2005 22:04

Uvedte blizsi popis - jak se k TV pripojujete (SVHS, Composite), jestli mate nejake redukce, jaky rezim pouzivate na TV, bez toho se tezko radi.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Prochy 11. 4. 2005 23:34

Jak pise Daft, prilis malo informaci... zkusil bych zkontrolovat, jestli mas spravne nastavenou normu. Implicitne je vetsinou nastavena NTSC, zmen ji na PAL...
Prochy
Junior

Odeslat příspěvekod foxtrot 12. 4. 2005 16:09

Tohle mne s jedním kabelem dost trápilo u notebooku. Finálně to vyřešila výměna typu kabelu, namísto s-video (notebook) <-> scart (video, s blbým kontaktem v kabelu, takže někdy šel, někdy ne ... než jsem tenhle problém odhalil...:-)) za kabel s-video <-> cinch (žlutý video vstup, příp. dál redukce cinch na scart k videu).
Problém je u starších televizí, u mého starého kabelu by to snad vyřešilo připájení nějakého kondenzátoru či odporu na určité výstupy s-videa.
foxtrot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod adams 13. 4. 2005 02:47

foxtrot píše:Tohle mne s jedním kabelem dost trápilo u notebooku. Finálně to vyřešila výměna typu kabelu, namísto s-video (notebook) <-> scart (video, s blbým kontaktem v kabelu, takže někdy šel, někdy ne ... než jsem tenhle problém odhalil...:-)) za kabel s-video <-> cinch (žlutý video vstup, příp. dál redukce cinch na scart k videu).
Problém je u starších televizí, u mého starého kabelu by to snad vyřešilo připájení nějakého kondenzátoru či odporu na určité výstupy s-videa.
-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aganemnon 20. 4. 2005 16:19

Na driveroch si nadstav PAL B a sk ti to nepomoze skus zmenit Kabel. Tento problem som mal s kablom S-video - S-video, ked som ho vymenil za S-video - S - VHS tak farba naskocila.
Keep Smile. Try to trust the people and find the reason of your life.
aganemnon
Kolemjdoucí