Zdroj 500W aky??

Zkušenosti s grafickými kartami

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod drak 5. 5. 2007 11:27

Enermax Liberty, Fortron Blue Storm (já bych bral ten první - už to zas tak šíleně drahý není)
drak
Junior

Odeslat příspěvekod crocjirka 5. 5. 2007 11:54

koukni se po zdrojich point of view nebo xilence..ja mam ten point fo wiew a jako nanejvic spokojen
kuličku neohněš!!
crocjirka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod crocjirka 5. 5. 2007 11:55

ma hafo konektoru.obvazane kabely..sli/crossfire conektory..takze pohoda..a jedu na nem sestavu x2 400+ 8800gts a 1gb 800 mhz ram.
kuličku neohněš!!
crocjirka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod gameace 5. 5. 2007 12:11

dakujem dobre berem ten 500w fortron co som si povodne vybral. Dakujem vsetkym. Ak este nieco tak pocuvam.
gameace
Junior

Odeslat příspěvekod Jackal 5. 5. 2007 12:15

gameace píše:dakujem dobre berem ten 500w fortron co som si povodne vybral. Dakujem vsetkym. Ak este nieco tak pocuvam.

Dobrá volba. :wink:
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martin_o5 5. 5. 2007 12:47

gameace píše:ja som ten stroj iba vylepsil hlavne novou grafikou. Na tom zdroji fungujem uz rok ako som pisal vyssie a pohoda. Pretaktovany procak predtym geforce 6800 GS tiez pretaktovana a pohoda. Cim teda riskujem. Ja ten zdroj kupim ale co je zle na tom mojom zdroji ked nepocitam ze je to eurocase. Vsetci mi tu tvrdite ze po 20 min zhori pri vyssej zatazi ale ja ho zatazujem az az a on je stale studeny. Asi mam fakt stastie na model ale ak ho ide dobre mam ho menit ako sa prejavuje ked zdroj nestiha. Alebo co si mam na mojom zacat vsimat ake priznaky???? Sorry ze som taky otravny ale setrim na svadbu a aj 2 litre mi budu chybat ,takze prosim o zhovievavost. Dakujem

Tak když šetříš na svatbu to je jiná :wink: Nic jiného než je to Eurocase proti tomu zdroji samozřejmě nemáme.
Mě osobně už shořely 2. V tom prvním 1s po startu vybouchly kondenzátory a vzal sakum prdum celou sestavu. Byla ale v záruce, takže po opravě tam opět byl EC. Ten jednoho dne začal *****ět a doslova vřít, takže šel taky pryč(po záruce). No a ten třetí co mám teď mám sice dva roky ale už jede z posledního, je to nejhlučnější a nejteplejší část mojí skříně...(a to je na mou sestavu předimenzovaný) V nejbližší době ale plánuji upgrade, takže se ho zbavím a EC už nikdy více!
Všichni lidé, co si v mém okolí stěžují, že jim odešel nebo shořel zdroj měli EC...
Je spousta jedinců co budou tvrdit jak jsou se zdrojem EC spokojení ale spokojenost je opustí, až budou muset v pokoji týden větrat, aby ten smrad spálených IO, diod a vybouchlých kondenzátorů zmizel :evil:
"Štěstí je jako malé dítě. Musíte ho neustále podpírat a pomáhat mu"
martin_o5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod gameace 5. 5. 2007 12:52

tak dufam ze este do utorka vydrzi. v pondelok objednam a v utorok zalozim tak potom dam vediet. Este raz dik.
gameace
Junior

Odeslat příspěvekod Jackal 5. 5. 2007 12:56

Sice to trvalo v celku dost dlouho, ale nakonec jsme tě dostaly na dobrou cestu. :lol: :lol: Zdroj je prostě krabička která rozdává energii do všch částí počítače a jak je něco jinak, tak sebou veme EC co může. Četl jsem několik témat o zdroji EC co všechno zničil, když se zničil. :lol:
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xray0045 5. 5. 2007 19:16

Fortron nebo Enermax jsou opravdu super zdroje, ale mel jsem k nim mensi ci vetsi vyhrady. Prvni mi pripadal hlucny a druhy mi haproval s DFI bordem, pritom s jinym chodil krasne. Tak jsem zkusil Akasa PaxPower 460W a musim rict, ze jsem nadmiru spokojenej, vse nadhernne utahne a hlavne je tichej jak smrt. Cena nneni horsi nez u Fortronu
xray0045
Kolemjdoucí

Předchozí stránka