Připojení NB s XP k wifi routeru -> pád připojení na NB s

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Já Osobně 7. 9. 2007 09:05

Nemáte někdo nápad jak vyřešit (kromě výměny routeru) následující problém? Situace: Wifi router D-Link DI-524 (podle výrobce kompatibilní s Win Vista). NB s Vistami je Toshiba Satellite A200 má signál 3-4 z pěti, připojí se bez problému. Pokud se ale na stejný router připojí noťas s XPéčkama (nějaký Acer TravelMate 5270 myslím), který je u routru (takže signál 5 z 5), tak na Toshibě připojení spadne (stylem nejde otevřít stránka na netu, pak se ikonka změní na připojení k síti bez internetu, pak připojení k síti s omezením, po odpojení se už znovu nepřipojí, dokud se neodpojí Acer). Pokud zanesu Toshibu k routeru (signál 5 z 5), tak se připojím bez problému (i když je připojený i Acer), ale když to zanesu zpátky do signálu 3-4 z 5, tak to spadne zase. Nějaký návrh? :mrgreen: S jiným routrem to jede bez problému, proto se ptám jestli má někdo nějakou skušenost, když router by Visty měl chroustat normálně... Teď mě napadlo to zkusit opačně (Acer zanést do slabšího signálu), ale momentálně to nemám jak zkusit.

Já Osobně :-B
Já Osobně
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paulxp 7. 9. 2007 11:32

To je somarina ze router nie je kompatibilny s Vistou. Proste wifi musi fungovat a nazelazi na tom aky OS je na pocitaci instalovany (skoro).
Ja by som na tvojom mieste skusil radsej aktualizovat ovladace od wifi-ny na notebooku alebo aktualizovat firmware tvojho routra. Ked to urobis, malo by to bez najmensich problemov fungovat ...
Amatéri postavili LOĎKU , profesionáli postavili TITANIC
Amatéri urobili LINUX (tm) a profesionáli WINDOWS (tm)
Paulxp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zmizik 7. 9. 2007 11:43

Update FW veskereho HW ma wifi.
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Mírně pokročilý