Moderátor: Moderátoři Živě.cz
amrtin píše:Přesně takovejhle článek sem potřeboval-bydlim v podnájmu a pan domácí se hrozně divil(i když já taky),že mu stoupla spotřeba el. po mým nastěhování
,poč. mě běží v prům. cca 12hod.denně/za rok.Sem zvědavej co bude říkat,až si tohle přečte-nechtěl mi věřit,že mnou odhadovaná spotř.poč. je 120-160w(když zdroj je 400w,gk MSI6600GT).Sice je to trochu míň než naměřil autor,ale domácí přišel s tím,že poč.žere min.těch 400w
![]()
g/quote]
Master Awast píše:Takže při plném a maximálním využití 1000W zdroje s účinností 80% bude spotřeba 1200W... ale tu sestavu bych chtěl vidět...
Ukecals měMaster Awast píše:No... takže Ty nejdříve vyvracíš, co jsem napsal, abys to vzápětí potvrdil...
Maximální spotřeba zdroje bude vždycky větší než kolik je jeho maximální výkon (Perpetuum mobile ještě nemáme, ale už na něm pracuju)
Takže pokud já potřebuju 1200W a zdroj je schopen mi je dodat, tak mi je dá, ale i při účinnosti 100% si vezme ze sítě 1200W, a pokud má účinnost kolem těch 80% (což je dost solidní číslo) tak bude při dodávaných 1200W reálná spotřeba právě 1500W jak píšeš...0/quote]
Gruppe píše:wattmetrem
Haldo píše:Gruppe píše:wattmetrem
to by ma normalne nenapadlo. Len este ako dostat PC do max zataze. Sims2 co tu ma priatelka to asi nedokazu
amrtin píše:No doma asi těžko,ale takovej server...A s tou účinností je to jinak,rozhodně nemůže bejt spotřeba větší než max výkon.Když potřebuješ 1200watt,tak zdroj min.1500w a rozdíl se ztratí právě v malé účinnosti
.Jestli je to jinak,odborník promine
"/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků