Winfast TV2000XP Expert

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ondris9 23. 2. 2008 14:49

Dobrej, mám v pc kartu Leadtek Winfast TV2000XP Expert a měl bych dvě otázky... Vždy, když zapnu PVR2, tak mám obraz takhle :
Obrázek
Ale hned poté, co dám jinou možnost video vstupu, a na tu co používám se následně vrátím, obraz jde normálně.. jde nějak nastavit aby to bylo normálně hned?.. když načasuji nahrávání, tak to potom mám takhle špatně... a taky kdyby jste někdo měl zkušenosti, tak bych prosil, jestli by jste někdo neporadil s nastavením nahrávání, aby byla kvalita videa co nejlepší, ale přitom by to chtělo brát ohled na velikost v mb...
:lol: děkuji za odpovědi..
ondris9
Junior

Odeslat příspěvekod klokotik 27. 2. 2008 13:18

Mi ta karta funguje jen na 30%, skoro nic neumím naladit a obraz je někdy taky takový divný a zvuk stále šumí. Ovšem můj problém je nekompatibilita HW! Koupil jsem si totiž od Leadteku grafiku A7600GT a se staršími ovladači pro TV kartu nefungovalo vůbec nic. Nové ovladače řeší kompatibilitu, ale TV karta furt nefunguje. V linuxu do dělá naprosto stejný bordel.
Z českých škol: „Internet je to modré E na ploše, po jehož spuštění se zobrazí Seznam internetu.“
klokotik
Kolemjdoucí