jak zapnout v PC, aby sly sluchatka, repraky?

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod marianek 15. 5. 2010 09:14

ahojte, na zadni strane bedny pc jdou repraky i sluchatka, ale na "predni" strane jde jenom usb a vedle toho ten zelenej nejde. uvnitr pc je to zaple, jak se to nastavi v biosu? mam win 7
marianek
Junior

Odeslat příspěvekod p0etrik 15. 5. 2010 09:23

Na zadni strane PC jdou repraky i sluchatka? Kam jdou a jak to vypada? Case s integrovanymi sluchatky jsem jeste nevidel. :hm
p0etrik
Junior

Odeslat příspěvekod marianek 15. 5. 2010 14:59

asi jsem nebyl pochopen, jsem uplnej amater. proste na "zadni" strane je prece zapojeni do zelene a cervene dirky. jedna je na sluchatka druha na mikrac. to same je na predni strane, jenomze tam to nejde. nevis tedy proc?
marianek
Junior

Odeslat příspěvekod mario13 15. 5. 2010 15:10

Ta predna strana musi byt vnutri skrinky prepojena kablikom na zakl. dosku.

Bud to nemas prepojene, alebo je to zle zapojene.
mario13
Junior

Odeslat příspěvekod p0etrik 15. 5. 2010 18:30

Jak rika mario, bud to zapojene neni, anebo je to zapojene blbe. Vzhledem ke tvym zkusenostem ti durazne doporucuji, abys to neresil sam, ale predal PC odbornikovi.
p0etrik
Junior

Odeslat příspěvekod mtmccox2 15. 5. 2010 18:51

Kdo není barvoslepý a umí si najít manuál k desce by s tím neměl mít problém. :)
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marianek 15. 5. 2010 22:13

díky za rady, jasne ze bych se do toho ja nepoustel:-))) ale tedy, je to jen tim zapojenim????? nic v biosu se nedela???? kdyz se na to koukal v otevrenem pc kamos pred mesicem, tak se mu nezdalo, ze by to bylo zapojene blbe
marianek
Junior

Odeslat příspěvekod mtmccox2 15. 5. 2010 22:21

Možná se v biosu dá vypnout integrovaná zvukovka, ale pokud se tam nikdo neštrachal, tak je to ok. Zkus stáhnout manuál k desce a přesvědčit se, jestli je to doopravdy dobře zapojené.

|Yes||No|
mtmccox2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod B.B.Kingblues 15. 5. 2010 23:07

já to mám obdobný problém zapojené je to podla schémy ale nejde to.V XP mi zapojení sluchátek nejde na predu ,ale v Linuxi v pohode to jede.takže páni odborníci v čem to teda je?amater nejsu.
moja zestava je so mnou spokojná,a nepotrebujem absolutne novinky.
B.B.Kingblues
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mtmccox2 15. 5. 2010 23:12

Možná by stálo za to podívat se po novějších ovladačích zvukovky.. mohly by to vyřešit.

|Yes||No|
mtmccox2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod B.B.Kingblues 15. 5. 2010 23:16

v tem to asi nebude ja si myslím že to bude neco v bios-i.ked sem moju zestavu kupil tak to šlo no a teraz asi neco tam prdlo.v robote to fachčí v pohode su to stejné zestavy.dík za radu.
B.B.Kingblues
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod koalista 15. 5. 2010 23:17

A to je takov problém? taky mě to nejde, tak jsem si koupil rozdvojku dal ji dozadu a jedu na rozdvojku :-D a mám po problému, repráky aji sluchátka makají zároveň ;-]
koalista
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mtmccox2 15. 5. 2010 23:19

Blues: pokud v biosu nic neměníš a při přechodu na jiný systém to zázračně funguje, tak to bude pravděpodobně systémem.
Pokud ale chceš, nic ti nebrání do biosu nakouknout a podívat se..

|Yes||No|
mtmccox2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod B.B.Kingblues 15. 5. 2010 23:25

koalista píše:A to je takov problém? taky mě to nejde, tak jsem si koupil rozdvojku dal ji dozadu a jedu na rozdvojku :-D a mám po problému, repráky aji sluchátka makají zároveň ;-]

ja to mám tak isto ked hrám na gitaru cez PC,ale víš ten červík v hlave že proč to nejde.... 8-D
B.B.Kingblues
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod atti.hombre 16. 5. 2010 08:58

:-) ...no ono ja mám v realteku nastavené všetky bežce hlasitosti na 80%-aj pre predné aj pre zadné konektory zvukovky-a hlavne pozri,či ich nemáš v softe zvukovky vypnuté....
Ryzen7 5700G, B550 A, 32GB 3600MHz G Skill, Sam.970 Pro ,DT01ACA200 , RM 650x ...
Pentax K-3II Silver Edition
https://eu.zonerama.com/attihombre/245758
atti.hombre
Junior

Další stránka