od KineCZek 15. 1. 2013 18:05
No, mozna sem par mysi v ruce uz drzel. Mozna dokonce vic, nez dve ... a mozna o nich neco malo vim.
Ale kdyz mas svuj nazor, brat Ti jej nebudu. Smele nakupuj dle libosti. Do 500Kc bych si bezdrat nekoupil, ty levne sunty krom baterii obcas zerou i svacinu, kdyz ji zapomenes na stole.
Naopak v M705 mam baterie rok, porad tam jsou a porad to nevypada, ze by se blizily k pulce. To jen jako priklad. Pro nekoho nepodstatny a 20Kc za baterie kazdy mesic pro nej neni problem. Ale za dva roky das 20*2*52 ... mne to vychazi 2.080,- Kc za baterie. Ja dvacku. Ty mas mys za 300, ja mam mys za 900. Ty jsi zaplatil 2.380,- Kc, ja zaplatil 920,- Kc. A ted jde o to, kdo ve finale usetril.
A nebo koupis za tisic nabijecku, za stovku dva akumulatory a za par haleru si je budes dobijet. Nebo uz nabijecku mas a tudiz se bateriim jen smejes. To ja nemohu vedet, zda pro Tebe baterie je, nebo neni argument.
Kazdopadne byt nekde na navsteve s notebookem, nebo na LANparty ... a zrovna mit vybite baterky ...
- - -
Nebo Unifying - mohu mit libovolnou klavesnici s libovolnou mysi na jednom nano prijimaci. Druhy priklad. Ale treba to mas k desktopu, kde mas 20 USB portu a 3 USB huby se Ti valeji v supliku. A opet to neni argument. Ani to nemohu vedet.
Kazdopadne rozdilu je vic, nez marketingove cosi.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)
| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |