Kvalitní bezdrátová myš

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod audis 15. 10. 2010 10:31

měl jsem genius za 150 kč, log. MX1000, log. VX revolution, obě logitech za ty prachy (!!!!!!!!!) mě zklamaly. ergonomie nic moc, životnost myši mx1000 (ne baterie) nic moc, občas výpadky na okamžik signálu. jestli konkurence je jen horší, tak potěš koště. ta genius před 10 lety se mi držela nejlépe, ale cenově a výbavou to byla jiná liga.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucky-x 14. 1. 2013 15:10

Ahoj, hledám bezdrátovou myš pro kancelářské použití, občas CAD. Přemýšlím nad Microsoft Mouse 2000. Velmi špatně se mi na trhu orientuje protože spousta myší je pro notebooky a nebývá to tam uvedeno/nemají uvedeny nikde rozměry (Logitech).

Chci nějakou +/-kvalitní myš ve standartních rozměrech - žádné mini. Cena cca do 500kč.

díky za nápady
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KineCZek 14. 1. 2013 15:26

M705 by byla fajn, ale do 500Kc ses sam omezil na nekvalitni sunty.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod gomezka 14. 1. 2013 15:52

Zdar, muj poznatek z meho notebooku Samsung RV520.

Mys bezdratova logitech + jsem testoval i nejakou levnou nezname znacky.

Pokud byla aktivni wifi karta tak kurzor mysi trhal skakal zkratka nepouzitelne. Nepomohlo nic, ovladace, novy baterky ...

Pri vypnute wifi je vše OK.

G.
gomezka
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 14. 1. 2013 16:44

po netu nebrat ! udělat si čas a jít si myš ošahat ;) nebudeš litovat.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Lucky-x 15. 1. 2013 17:09

KineCZek píše:M705 by byla fajn, ale do 500Kc ses sam omezil na nekvalitni sunty.

Proč na nekvalitní šunty? Chci obyčejnou myš bez zbytečných marketingových blázinců za které se u dražších periferií připlácí. Zrovna periferie microsoft jsou na slušné úrovni.

- wifi neřeším, ono je i problém když položím vedle mobil připojený na net přes umts, tak se myš nedá používat... , bezdrátovou myš používám dlouho, ale chci si ji ted pořídit i k pracovnímu pc.
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kadliwt 15. 1. 2013 17:53

Koukni na tuhle http://www.czc.cz/gigabyte-eco600/92020/produkt
Pouzival sem nez sem presel na MS touch mouse a za ty penize je super (skoda, ze to nejde rict o touch mouse), baterky vydrzej dlouho, je dostatecne velka, s rusenim nebyl problem (router ani ne metr od pocitace)
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 15. 1. 2013 18:05

No, mozna sem par mysi v ruce uz drzel. Mozna dokonce vic, nez dve ... a mozna o nich neco malo vim.

Ale kdyz mas svuj nazor, brat Ti jej nebudu. Smele nakupuj dle libosti. Do 500Kc bych si bezdrat nekoupil, ty levne sunty krom baterii obcas zerou i svacinu, kdyz ji zapomenes na stole.

Naopak v M705 mam baterie rok, porad tam jsou a porad to nevypada, ze by se blizily k pulce. To jen jako priklad. Pro nekoho nepodstatny a 20Kc za baterie kazdy mesic pro nej neni problem. Ale za dva roky das 20*2*52 ... mne to vychazi 2.080,- Kc za baterie. Ja dvacku. Ty mas mys za 300, ja mam mys za 900. Ty jsi zaplatil 2.380,- Kc, ja zaplatil 920,- Kc. A ted jde o to, kdo ve finale usetril.

A nebo koupis za tisic nabijecku, za stovku dva akumulatory a za par haleru si je budes dobijet. Nebo uz nabijecku mas a tudiz se bateriim jen smejes. To ja nemohu vedet, zda pro Tebe baterie je, nebo neni argument.

Kazdopadne byt nekde na navsteve s notebookem, nebo na LANparty ... a zrovna mit vybite baterky ...

- - -

Nebo Unifying - mohu mit libovolnou klavesnici s libovolnou mysi na jednom nano prijimaci. Druhy priklad. Ale treba to mas k desktopu, kde mas 20 USB portu a 3 USB huby se Ti valeji v supliku. A opet to neni argument. Ani to nemohu vedet.

Kazdopadne rozdilu je vic, nez marketingove cosi.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod Lucky-x 15. 1. 2013 19:41

baterky neresim, ... a psal jsem ze to mam pro kancelářské použití... navíc dratovou myš budu mít pořád pro případné defekty v šuplíku :-)

u ntb mám nějakou logitech za 300kc a šlape jak víno, jen je dost malá a baterky tam mám rok bez nabíjení ty co tam dál výrobce :-)
Lucky-x
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xacrew 15. 1. 2013 20:22

Logitech MX Air byl jsem nadmíru spokojen ..
xacrew
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zino333 17. 1. 2013 08:40

Mne prešlo rukami viacero myší už tiež. K notebooku som mal miniatúry od Genius a A4tech a obidve doteraz fungujú bez jediného problému. Boli to ale také klasické bežné myšky, ničím výnimočné. Používateľom desktopu som už dlhé roky (môj prvý PC bol ešte "486-ka") a tak aj tu mi toho už rukami prešlo toho kopec. Najlepšiu skúsenosť k desktopu mám ale s myškami Logitech. Prednedávnom som moju predchádzajúcu vymenil za G700 (kupoval som naslepo) a opäť zatiaľ veľká spokojnosť. Nič od Logitechu sa mi zatiaľ nepokazilo (ak nerátam zodraté trecie plošky, ktoré ale aj tak idú meniť) a preto túto značku v oblasti periférií považujem za jednu z tých osvedčených. Kamaráti si chvália aj Roccat myšky. Na Razer som počul veľa sťažností ohľadne slabej kvality a častých porúch.

Ak by som mal myš vyberať znovu, idem opäť do Logitech a ak by som chcel vyskúšať inú značku, tak Roccat. Alebo stačí prechádzať fóra a recenzie užívateľov a vyberať podľa toho, u akej firmy sú zákazníci najspokojnejší... Je toho plný internet.
Hifiman EF600 + Schiit Lyr 3 > Meze 109 Pro + Hifiman HE6se V2
zino333
Junior

Odeslat příspěvekod kbn-001 14. 2. 2014 09:57

Potřeboval bych poradit. Dítě mi tu zlikvidovalo na kolečku myši tu gumu. Funkčnost to omezilo sice jen trochu, ale mně to vadí a proto se dívám po jiné.
Teď mám Microsfot wireless mouse 2000 a vyhovovala mi. Málo tlačítek a čidlo, které zvládá různé povrchy.
Jo hledám samozřejmě bezdrátovou. Cena co nejnižší tak kolem 300kč. Novou jsem už tuhle nenašel v Alfě a nevím jestli vzít něco jiného z jejich nabídky obyčejného a jakým značkám se celkově vyhnout abych nebyl zklamán třeba z výdrže na baterky.
Nejsem hráč, nepotřebuju extra čudlíky.
kbn-001
Junior

Odeslat příspěvekod davkol 14. 2. 2014 10:08

Co třeba rozebrat nějakou jinou myš a vyměnit kolečko?
davkol
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 14. 2. 2014 10:11

Myš se stále prodává http://mysi.heureka.cz/microsoft-wireless-mouse-2000/

Bezdrát do 300 Kč bude mizérie. Protože když vyřadíš sračky jako genius, Trust apod., v podstatě nic nezbyde, snad jen http://www.czc.cz/logitech-wireless-mou ... 95/produkt, která je ale velmi malá a celkově to není nic moc... Proč to musí být bezdrát?
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod monikash 14. 2. 2014 10:37

Já mám doma k noťasu Genius DX L8000, baterku moc nežere, ale už začalo povrzávat kolečko. V práci mám Logitech B605. Původní baterka mi v ní vydržela téměř 2 roky. Škoda, že už se neprodává. Za tu cenu to byl tehdy dobrý kup. Ani jedna myš není rušená wifi routerem ani mobilem.
Sony RX100/7, A6600, A7III + A7Sii

Moje cvaky najdete zde http://monikash.rajce.idnes.cz/
A videa tady https://www.youtube.com/@monikasindelkova1432/videos
monikash
Moderátorka

Předchozí stránkaDalší stránka