Ahoj, už nějaký ten pátek se plácám ve výběru vhodné myši do práce. Mam ruku na myši 8 hodin denně, proto nechci výběr podcenit, a když už tedy něco kupuji tak ať je to tip top. Mám větší ruku, takže žadnou pidi myš nechci, ale zase nějaký pádlo by to taky nemuselo být. Rád bych drátovou, a cenově nemám vůbec představu kolik asi tak, ale kdyby se to vešlo do 1500,- bylo by to cajk, ale fakt nevím kolik je potřeba investovat do dobré myši. Jedná se mi taky o materiál, měl jsem zkušenost s pár krysama, který byly z takového naprd materiálu, ruka se potí a ta myš pak byla jak mucholapka, takže bych rád aby se ta myš pohodlně držela i po 5 hodinách. Ve značkách se nějak extra nevyznám takže zbytek bych nechal na vás zda mi poradíte. V okolí mají známí dobré zkušenosti se značkou A4Tech (X7) není ani drahá co jsem koukal, pak jsem ještě koukal po Razor Abyssus, ale ta je už 2x dražší, proto bych tedy rád věděl zda to má význam investovat, a včem jsou tedy rozdíli když dpi mají skoro shodné. Díky předem za všechny rady

Macbook Pro 13" 2011 early / iPhone 5S / Harman Kardon AVR 100 + QLN Qubic 2 / Optoma HD131xe - 90" úhlopříčka / Beats Solo 2