Zvuková karta pro nenáročné.

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Kasiny 12. 3. 2013 19:05

Ahoj,
Budu kupovat headset Razer Carcharias a byl bych rád kdyby jste mi poradili s adekvátní zvukovou kartou. Odjakživa používám integrovanou a je načase zainvestovat trochu do ''komfortu'' pro své uši.
Měl jsem pár nezávislých tipů na zvukové karty ale myslím si, že třeba asus xonar dg např. není moc dobrá volba. (Ale je to stále lepší než integrovaná).
Kasiny
Junior

Odeslat příspěvekod davkol 12. 3. 2013 19:33

Headset Razer Carcharias? Adekvátní zvukovka? Je to úplně jedno, xonaru je k headsetu od Razeru škoda, respektive...
davkol
Junior

Odeslat příspěvekod Kasiny 12. 3. 2013 19:49

Netušil jsem, že jsou na tom headsety až tak špatně. V tom případě pozbývá koupě lepší zvukové karty na smyslu.
Nechtěl jsem zbytečně zakládat téma jen mě zmátlo, že k ''lepším'' headsetům jistý člověk doporučoval už zmiňovaný xonar DG nebo DS.
Kasiny
Junior

Odeslat příspěvekod testicko 12. 3. 2013 20:17

Nenarocnemu uzivateli bohate postaci integrovany zvuk na desce.
Intel Core i5 750 - 3.4Ghz ~ CM Hyper 212 ~ Asus P7P55D ~ 8Gb ram DDRIII Kingston ~ Asus GTX650Ti DC2T ~ Asus Xonar DG ~ SSD Vertex 3 60GB ~ HDD 500GB Seagate ~ Fractal define R3 ~ Noctua ~ Corsair CX430 ~ LG IPS235P

CS:Global offensive ' SteelSeries
testicko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 12. 3. 2013 21:26

Ten Razer Carcharias samozřejmě kup, je báječný, zvuk famózní, super mikrofon, mám ho. Sice je teď pod postelí, protože teď jsem jej vyměnil za Razer Tiamat 7.1, ale jak říkám, za ty prachy nic lepšího nekoupíš.
Ředitel ČTÚ
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 13. 3. 2013 08:18

nejsem sice odborník, ale myslím si že třeba tyto budou mít prostě lepší zvuk -> http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1

odečtena "kvalita" a nálepka Razer....
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod Kasiny 13. 3. 2013 15:39

Ty Carcharias mají nižší impedanci, ale to by asi tak nevadilo. Navíc ty razorky jsou prý hodně lehké tudíž i pohodlné. Ale to jsem trošku OFF topic. Jinak jsem si až teď všiml tématu odlkazující na AVmania.cz, mrknu se tam.
Děkuji všem za odpověď.
Kasiny
Junior

Odeslat příspěvekod Matysek 13. 3. 2013 22:26

Vhodnou zvukovku, externi DAC, ... zacni resit, az budes mit sluchatka typu Sennheiser HD 558 (skoncis u Carat-Topaz Signature) ci lepsi vcetne odpovidajici kvality nahravky. V tom zbytku jde spise o funkce, herni mody a jine vychytavky.
Definice moderatora Zive? Zookeeper. Vyhledat zbloudilou ovecku, ustajit, vycesat, nakrmit a zalozit chudince nadaci. Ovecka prece nemuze 5 minut myslet. Vsichni mame povinnost oveckam uvarit, precist pohadku a prispet do nadace.
Matysek
Expert

Odeslat příspěvekod Kasiny 14. 3. 2013 06:12

Chci si zde napravit reputaci a tedy nakonec si budu pořizovat Sennheiser HD 600 a k tomu asus xonar essence st. Není to ani nejlevnější, ani nejdražší ale doufám, že budu spokojený.
Kasiny
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 14. 3. 2013 09:49

Lepčí jak RazeR :)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!