divné chovanie Razer klávesnice a myšky

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod NefroniK 27. 7. 2013 21:44

Ahoj,

mám klávesnicu Razer BlackWidow Ultimate 2013 a myš Razer Taipan. K ním nainštalovaný aktuálny Razer Synapse.

Správajú sa divne, a to následovne:
Po návrate z režimu spánku, ale niekedy aj po návrate a reštartovaní myš nereaguje správne. Pri pohybe dole a doprava je to OK, ale keď sa pohnem doprava alebo hore, okamžite skočí na kraj obrazovky v tom smere. Niekedy to robí, niekedy to funguje.

Klávesnica zas občas ako keby zasekne jednu klávesu a tú drží buď do opätovného lockscreenu, alebo reštartu. Sú to náhodné klávesy, niekedy je to jedno písmeno, niekedy klávesa win a podobne.

Predtým som mal obyčajný bezdrôtový set od Logitechu asi za 800 Kč a nestalo sa mi to ani raz, stlále to fungovalo na 100 %.

Ďakujem za prípadné rady.

Je to na Windows 8 (originál OEM), MB Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH.
NefroniK
Junior

Odeslat příspěvekod gemo604 27. 7. 2013 22:11

mozno to je tym ze je to Razer a razer proste stoji za prd, predrazene vybavenie pre hracov. blikatiek a podobnych serepeticiek plna rit a nefunguje to zakladne co ma fungovat.
gemo604
Junior

Odeslat příspěvekod NefroniK 28. 7. 2013 11:49

Takže Razer sa takto správa bežne, alebo väčšine ľudí? To mi pripadá ako blbosť. Kto by to potom stále kupoval?

Často pomôže aj to, keď zariadenie vytiahnem a zapojím späť. Ale to robiť stále neplánujem ...
NefroniK
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 28. 7. 2013 13:01

To asi nie. Ja pouzivam klavesnicu Razer BlackWidow Tournament Edition a ziatal bez jedineho problemu. Mys mam kupenu Razer Ouroboros, ale nepouzivam ju, lebo je pre mna prilis dlha. Aktivne teda pouzivam mys Logitech G9x v kombinaci s uvedenou klavesnicou vo Windows 8 Pro a nevyskytol sa u mna ziadny z uvedenych problemov.
my name is mond, Redmond.
redmond
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Loader 28. 7. 2013 18:10

Reklamuj.
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Junior