K(cenzurováno)velká podložka :)))

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 17. 8. 2014 13:26

Mám problém - chtěl bych nějakou K(cenzurováno) velkou podložku.

Textilní
Nepáchnoucí
TENKOU (ideálně kolem 0.5-1mm)

Mám Logitech G240 který vyhovuje -jenže není velký. Před tím jsem měl Tesoro Aegis 4, která byla fakt obrovská ale byla půl centimetru vysoká, obšitá a dělala mi na ruce parádní otlaky... tak jsem ji vrátil. Když se dívám třeba na Overclock, tak v USA se dá sehnat spousta značek co u nás není... ale nicméně u nás musím brát to co je ? Takže - víte o nějakého opravdu velké a opravdu tenké herní podložce ? Tesoro mělo 370x440x4mm - já bych potřeboval něco v téhle velikosti (nebo klidně i 40 a víc) ale x1 možná dva milimetry maximálně - prostě takový tenký plátýnko velký... Pak jsem zahlédl i podložky co jsou dlouhé k metru, ale problém je že jsou úzké.
PoliceCollector
Junior

Odeslat příspěvekod ilja2001 17. 8. 2014 18:46

A co třeba SteelSeries QcK+ ? Velká je dost, i když tloušťka už je na Tvém maximu. Ja používám menší verzi QcK a spokojenost.

viz. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01S0006O8
ilja2001
Junior

Odeslat příspěvekod vladimir 17. 8. 2014 18:56

U těch opravdu velkých podložek (Akasa xxl 890x450) si na podložku můžeš položit celé předloktí, tedy tě z hlediska otlačeného zápěstí tloušťka, resp. obšitá hrana vůbec nemusí zajímat.
vladimir
Expert

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 17. 8. 2014 22:38

QCK jsem měl. Jako nová *****í naprosto šíleně.
Na akasu kouknu.
PoliceCollector
Junior

Odeslat příspěvekod Poltergeist 18. 8. 2014 00:35

k * u * r * v * a bylo to slovo ? adminek asi radil na pragPride ze ?!
Poltergeist
Junior

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 18. 8. 2014 00:49

ne to jsem zcenzuroval ja sam. (podle knizky ku...a velký sin city)
PoliceCollector
Junior

Odeslat příspěvekod karbec1 24. 8. 2014 08:50

gun cleaning mat
karbec1
Junior

Odeslat příspěvekod czatlantis 26. 8. 2014 22:45

nebo ESD podložku metr X metr. To mám já na celým stole. Za jakým účelem podložku pořizuješ? Mně jinak naprosto vyhovuje jezdit myší po stole...
Tu ESD mám kvůli tomu že pájím (je teplu odolná) a podobně funguju s chemií a nechci zlikvidovat stůl..
czatlantis
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 27. 8. 2014 17:47

Podložky někdy nepáchnou díky svému materiálu, ale díky obalu, ve kterém se nacházejí. Někdy stačí je dát - třeba - do krytého místa na balkon, garáže (ne Garáže :-) ) atp. a po týdnu pach výrazně mizí. SteelSeries po vybalení páchne dost (ta velká).
S pozdravem MgX
MgX
Junior

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 8. 2014 11:18

Práávě. Zapáchá hrozně a co zapáchá to asi není zdravé, kdyžto mnou testované obří (ale bohužel tlustě obšité) Tesoro nebo Logitech G240 nezapáchá vůbec, případně jen nepatrně, takže to neobtěžuje.
PoliceCollector
Junior

Odeslat příspěvekod Nargon 28. 8. 2014 11:39

Velká podložka je žádná podložka. Pak můžeš využít celý stůl a nejsi omezován podložkou.
Desktop: Ryzen 7 1800X (3.95GHz, 1.35V), Asus Crosshair VI Hero, 16GB DDR4 Ram (3200MHz), 128GB SSD + 3TB HDD, Nvidia GTX 1080
Notebook: Asus UL50VT 15.6" (SU7300@1.7GHz, 4GB ram, 500GB HDD, Intel GMA 4500MHD + nVidia G210M, dlouha vydrz cca 7+ hod)
Nargon
Moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 8. 2014 11:48

Ano a ošoupám si rychleji skaty, nemluvě o to že třeba DA 2013 bez podložky NEFUNGUJE. Já jsem na podložky zvyklý a fakt nebudu s drahými herními myšmi jezdit po stole, to jako sorry...
PoliceCollector
Junior

Odeslat příspěvekod czatlantis 28. 8. 2014 14:07

Tak to pak vypadá na fakt kvalitní myš, když neumí jezdit po stole :-D
czatlantis
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 28. 8. 2014 14:10

Snobska myska pro snoby co je dost snob na to aby si vybirala na cem bude pracovat. Co na tom nechapes? :D
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod davkol 28. 8. 2014 14:36

…nebo se prostě optimalizují parametry snímání do té míry, že je pak myš vybíravá, pokud jde o povrchy. Milujeme automobilistické analogie, a proto: supersport také nepojede optimálně na D1.
davkol
Junior

Další stránka