Zasadni problem je v tom, ze levne zvukove karty bohuzel nemaji takovou kvalitu, jakou jim spousta lidi prisuzuje. Placebo je sice mozna super, ale realne je to posledni dobou ve zvukovych kartach bida s nouzi. A bohuzel cim v levnejsi kategorii lovime, tim hur.
Samozrejme jsem neslysel vsechno, co je na trhu dostupne. To nikdo. Slysel jsem
Creative SB Recon (stejny chip, jako Z?), dokonce jsem jej mel cca rok doma. Slo to prezit, ale kdyz to clovek srovna s recieverem od Onkyo...? Jasne, reciever stoji nasobne vic penez a repro k nemu tez nejsou zadarmo.
Z levnych karticek nehraje spatne DX/XD (slysel jsem a subj. se mi zdala lepsi, nez Recon), do dvojky se vejdes. Ale je to 7.1 za 2k, takze jako k takove k ni i pristupuj. Kvalitni stereo umet nebude - ani nemuze.
BTW, tou Vazkou (Dragonfly) zase tak neopovrhujme. Neni to zadny superzazrak, vsak ty take stoji klidne 10x tolik. Ovsem v pomeru ceny a kvality reprodukce je ta mala cerna vec dost dobra a nejake FIIO atp se zvukove nechytaji. Bavim se o verzi 1.2, ktera se od 1.0 zvukove dost lisi.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)
| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |