Výběr podložky pod myš

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Butcha 27. 6. 2015 15:25

Zdravím, vybírám podložku pod myš Steelseries Sensei, cenou bych se chtěl držet do 500 Kč. Preferuji spíše jednodušší podložky bez zbytečného potisku a podobného. Velikost okolo 320x270mm

Zatím mám ve výběru: Steelseries QCK, Ozone Ground Level a CoolerMaster Swift-RX M. Ještě jsem se díval i po Logitech G240, ale ta je už oproti předchozím dražší.

Podložka bude využívána každý den několik hodin, jde mi o to aby skluznice myši vydržely co nejdéle. Pokud se nepletu myš by na dobré podložce měla jezdit jednodušeji než na laminátovém stole?

Děkuji
Butcha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 27. 6. 2015 15:40

já mám QCK a za ty pracyh super, těžko říct co ti bude sedět ;)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod monikash 27. 6. 2015 16:21

Mě se osvědčila (pod bezdrátové myši) černá podložka, co mají v Albertu (v balíčcích s krájeným sýrem). :-)
Sony RX100/7, A6600, A7III + A7Sii

Moje cvaky najdete zde http://monikash.rajce.idnes.cz/
A videa tady https://www.youtube.com/@monikasindelkova1432/videos
monikash
Moderátorka

Odeslat příspěvekod satikcz 27. 6. 2015 16:32

SS QcK, já mám tu větší - SS QcK+ a i tak je mi občas malá :D
3x AOC AG271QG (2560x1440, IPS, 165Hz, GSync), ASUS Strix RTX3090 OC, Intel Core i7 8700K@5GHz+EKWB L360, ASUS Maximus X, 32GB G.SKILL TridentZ@3466 MHz, ADATA SX8200 2TB + 1TB + Crucial BX 500 GB + Kingston UV400 1TB, Seasonic P-860 Platinum, FD Define S
satikcz
Junior

Odeslat příspěvekod Butcha 27. 6. 2015 17:14

Díky, půjdu tedy co QCK, nemám na ni nějaké extrémní nároky, jen abych zajistil co nejdelší životnost skluznic.
Butcha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod davkol 30. 6. 2015 22:07

Ten laserový senzor bude na látce snímat méně konzistentně, ale to je ti asi fuk. QcK je jinak ok, ale na můj vkus hrozně pomalá. Navíc nemá prošité hrany, takže se dřív začne „loupat“, ačkoliv třeba mně se to ani po letech nepodařilo.
davkol
Junior