jakou herní myš na hraní RPG do 600(max1000)kč

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod hamik 13. 11. 2015 14:57

od Behemot2077 13. 11. 2015 15:39

Problém spíš je jaksi v tom, že existuje několik životnostních verzí, což si nikdo neuvědomuje a pak se strašně diví, že nejlevnější 5milionový nevydržej. Oh, překvápko.

Ja myslim ze tohle uz dneska lidi kteri se o to trochu zajimaji vedi, ale jak rikam, stejne je to imho z vetsi casti jen marketing, nic vic. I drahe herni mysi ktere deklarujou ze v sobe maji switche na 20 milionu kliknuti zacnou klidne po 2 letech kravnout a delat doubleclicky, pricemz jina mys s levnejma noname switchema jede celou dekadu bez jedineho problemu. Ja uz to jake jsou v mysi switche vubec neresim (i diky tomu ze si je v pripade problemu umim sam vymenit), jedine co me zajima je jaky mam pri zmacknuti feel a jak se mi drzi v ruce. PR kecy o pozlacenych konektorech a switchich s garantovanou delsi zivotnosti (buhaha) jdou v tomto uplne mimo mne.
hamik
Junior

Odeslat příspěvekod Behemot2077 13. 11. 2015 15:05

Mě se zatím z těch 10M co mám v nabídce nevrátil ani jeden. Teď budeme brát i 20M a maj jakousi novou verzi 10M-OF co má mít stejnej tenhleten „pocit“ jak základní verze.
Behemot<at>jabber.cz

Špičkové elektrolytické kondenzátory a jiné součástky, akumulátory, baterie, repasované monitory, UPS, sestavy aj. Elektromontáže silnoproud, slaboproud.
Behemot2077
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 13. 11. 2015 15:14

Vzhledem k limitu ceny 600,- Kč (max. 1000,-) jsou tyhle komentáře vcelku k ničemu. Trvám na tom, že do 600,- Kč lepší a spolehlivější myš než A4Tech nenajde.

-- 13. 11. 2015 16:19 --

Navíc model F5 už má jinak řešený ten gumový úchop, takže držení by mělo být v pohodě.
Obrázek
tombas
Junior

Odeslat příspěvekod hamik 13. 11. 2015 15:48

tombas píše:Vzhledem k limitu ceny 600,- Kč (max. 1000,-) jsou tyhle komentáře vcelku k ničemu. Trvám na tom, že do 600,- Kč lepší a spolehlivější myš než A4Tech nenajde.

Souhlas se vsim - az na ergonomii. Ta je specialne u techhle modelu A4Techu otresna... mne se ty mysi proste kvuli tvaru praveho boku drzi strasne blbe, nemuzu si pomoct :-( Mrnave bocni cudliky btw taky zadna slava. Za ty prachy ty A4Techy nejsou spatne, sam mam ve sbirce XL-755BK kvuli bocniho d-padu (pouzivam v nekterych hrach), Oscar editor je u modelu ktere podporujou makra hodne vychytana vec, ale kua ta ergonomie proste fakt pokulhava :-S

-- 13. 11. 2015 16:48 --

Behemot2077 píše:Mě se zatím z těch 10M co mám v nabídce nevrátil ani jeden. Teď budeme brát i 20M a maj jakousi novou verzi 10M-OF co má mít stejnej tenhleten „pocit“ jak základní verze.

Ty mas nakej eshop se soucastkama? Byl by link plz?
hamik
Junior

Odeslat příspěvekod Behemot2077 13. 11. 2015 16:19

Na explicitní vyžádání http://www.hwworld.cz/index.php/ostatni ... naci-prvky Doufám zas někdo nedolítne že tu dělám reklamu…
Behemot<at>jabber.cz

Špičkové elektrolytické kondenzátory a jiné součástky, akumulátory, baterie, repasované monitory, UPS, sestavy aj. Elektromontáže silnoproud, slaboproud.
Behemot2077
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 13. 11. 2015 17:22

Měl jsem A4Tech XL-750 ale ten tenký kabel se někde uvnitř přelámal a myš přestala fungovat. Navíc se mi na ní potila ruka a ta guma pod palcem byla příšerná, ale co chtít za ty prachy?
Teď mám rok a půl A4Tech Bloody V7 a konstrukčně je o dost lepší. Lepší ergonomie, materiály, kabel, podložky... Jsem s ní spokojený a můžu doporučit. http://mysi.heureka.cz/a4tech-bloody-v7/
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Předchozí stránka