Tipy/triky na uschování kabelů od monitorů a jiné havěti

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Paleandr 28. 7. 2016 13:29

Ahoj,

jakým způsobem řešíte kabely u počítače? Mám dva monitory, z každého vedou dva kabely, k tomu lampičku, repráky a jiné věci. Rád bych to nějak poklidit, aby to lépe vypadalo. Máte nějaké tipy? Díky všem za rady
Paleandr
Junior

Odeslat příspěvekod misaz640 28. 7. 2016 13:40

nedívám se na ně.
misaz640
Junior

Odeslat příspěvekod Nargon 28. 7. 2016 13:55

Já je mám na zadní straně stolu spuštěné až na zem a odtud do zásuvky/pc
Desktop: Ryzen 7 1800X (3.95GHz, 1.35V), Asus Crosshair VI Hero, 16GB DDR4 Ram (3200MHz), 128GB SSD + 3TB HDD, Nvidia GTX 1080
Notebook: Asus UL50VT 15.6" (SU7300@1.7GHz, 4GB ram, 500GB HDD, Intel GMA 4500MHD + nVidia G210M, dlouha vydrz cca 7+ hod)
Nargon
Moderátor

Odeslat příspěvekod vladimir 28. 7. 2016 15:13

Já to taky neřeším. Dnes to uspořádáš a za týden budeš potřebovat kabel od monitoru provizorně strčit do laptopu a budeš nadávat, že není volně přístupný.
Ale pokud chceš, můžeš použít svazkovací spirálu, k dostání je v prodejnách s elektroinstalačním materiálem.Obrázek
vladimir
Expert

Odeslat příspěvekod Python.p 29. 7. 2016 10:25

Stáhnuté za monitory k sobě, poté dolů (ty kabely tvoří T) pod stůl a tam je mi u zadale jakou chobotnici tam mám. Stejně furt něco předělávám, zkouším, přenastavuji.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Je to rebel!

Odeslat příspěvekod vladimir 29. 7. 2016 13:30

Základní management dělá i kancelářský nábytek, doma mám v desce stolu otvor, do kterého jsou stažené všechny kabely ze zařízemí, která leží na stole (klávesnice, myš, dva monitory, 3x USB kabel)
vladimir
Expert

Odeslat příspěvekod Paleandr 29. 7. 2016 14:33

Ahoj,

díky všem za typy. Nezávisle na vladimirovi jsem koupil právě ty spirály, abych to svedl alespoň dolů. Díky za tipy všem :)
Paleandr
Junior