Ahoj.
Sháním UPS, která se při vypnutí napájení a následném úplném vybití baterie po opětovném spuštění napájení automaticky opět spustí. Jde mi o to, že na UPS jsou připojeny síťové prvky (router, switch), které nemají možnost automatického vypnutí při výpadku napájení, jako je to například u serverů. Takže tyto síťové prvky běží z UPS na baterii tak dlouho, dokud se UPS nevybije. A moje současná APC Back-UPS CS 650 se po úplném vybití neumí sama zapnout, takže je nutné fyzicky k ní přijít a tlačítkem ji zapnout. Potřeboval bych tedy jako náhradu nějakou jinou UPS, která se i po úplném vybití baterií umí sama zapnout při obnovení napájení. Díval jsem se na APC řady Back-UPS Pro, Back-UPS RS nebo Smart-UPS. Ale nevím, které z nich splní mé potřeby.
Nemusí to být nutně APC, ale APC je silně preferované, protože s nimi mám dlouhodobě výbornou zkušenost a snadno se k nim shání nové baterie. O ostatní parametry až tak nejde, celková spotřeba připojených zařízení je do 100 W - NAS a nějaké síťové prvky.