od eviljack 4. 12. 2023 15:21
Nemáš možnost se na ten pracovní NTB připojit přes vzdálenou plochu ze svého PC? Nemusel bys řešit přepínání přes nějakou dokovačku, nebo pořád přehazovat kabely, ale některé funkce, nebo soft, nemusí přes RDP fungovat správně, nebo taky vůbec.
Pytlík: já myslím, že Tom má dva akorát monitory a to kvůli lepší práci.
To by řešil nějaký ten větší Dell, v práci mám 3U3423WE a ten má v sobě i dokovačku, stačí připojit jedním USB-C kabelem k notebooku a nemusí se řešit nic dalšího. Otázka ale je, co myslí tím domácím, nevím, jak by si to poradilo se stolním PC, které má výstup z dedikované grafiky. Asi by to mělo umět i tak ovládat myš a klávesnici a mít vstup z karty napřímo přes HDMI/DP. Další věc je cena, to je monitor za skoro 20k.
Já to doma řeším univerzální USB-C dokovačkou z Alzy (mohl bych si říct i v práci, ale ta je větší a blbě se to pak někam vozí), primárně jedu ze svého stolního, na věci, co jsou omezené na VPN a firemní zařízení, se kouknu přes RDP, no a když je nejhůř a musím absolvovat hovor přes Teams, které na soukromém PC nefungují, pustím si holt vedlejší monitor.
Cambridge Audio CXA61 + PC / HifiBerry DAC2 Pro / xDuoo MU-602 + Heco Aurora 700
Onkyo TX-NR6100 + Heco Metas 500 set + Heco Krypton Subwoofer + Heco Aurora 200 jako DA
Projektor Benq W1090
Asustor Nimbustor 4 - AS5304T