od KineCZek 20. 12. 2024 11:00
Kolega preferuje tichy poslech a ty vychvalovane Ultry pri "tichu" sumi jako k*ava. Pouze zapnuta sluchatka bez hudby mne Ultry doslova obtezuji, tam byly (ale ze o parnik!) lepsi uz XM3. A XM3 => XM4 upgrade byl, stejne jako XM4 => XM5. Mimochodem k tem basum, tech maji XM5 vseobecne mene nez XM4 na zakladni nastaveni. Mene, ale presnejsich. (A ten ubytek bohate doresi ekvalizer, bude -li treba.)
Co se tyce kvality reprodukce, nejvic zalezi z jakeho zarizeni poslouhas. Pokud to zarizeni NEMA LDAC, budou hrat Ultry fakt lip. Zvlaste pokud to zarizeni zaroven ma adaptiv AptX. Typicky cokoliv od Applu = vyhrava BOSE. Ovsem u zarizeni, ktera MAJI LDAC, je to opacne a vitezem co do kvality reprodukce je SONY.
Dulezite je rict si, ze s LDAC -em u XM5 nefunguje multipoint. Resp. ono to je obracene. Ono od chvile, kdy na XM5 zapnete multipoint, LDAC se vypne (a apka ani sluchatka Vam to nedaji nijak vedet), takze pak po svete behaji "verozvestove" nadavajici na kvalitu reprodukce SONY a pritom si je do nohy postrelili sami. (Emila prosim: neber to osobne, nikde nerikam, ze je to Tvuj pripad. Rikam jen, ze jsem takovou situaci jiz zazil.)
-- 20 pro 2024 10:09 --
//edit: Nejen usi, ale i tvar hlavy rozhoduji o tom, jak (ne)pohodlna sluchatka budou. U mne to rozsekne hlavne ten sum - sebepohodlnejsi sluchatka, ktera otravne sumi, na tom pohodli ztrati.
Ano, pri vyssich hlasitostech clovek ten sum "tolik nevnima", ale ... on tam porad je. A stale hloda. A bohuzel na pazvuky ja jsem pes.
Dalsi vec. XM5 maji tlacitka vlevo. Ultry vpravo. Nekomu muze pri rozhodovani pomoci.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)
| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |