Tiskárny

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod DM 12. 4. 2005 16:07

Zdravím
Mám problém z tiskárnou. Všechno tiskne do zelena. Nepoužívám orig cardrige (moc peněz) ,ale značku Printwell. Zkoušel jsem čištění co je v ovladačích,ale nic. Náplně jsou plný. Popř čím to čistíte. Mám rok starou Canon i865 Měl jste někdo podobný problém?
DM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Iol 12. 4. 2005 16:23

pokud v ní máš i rok starou cartridge taxe nediv... vubec nevim co je to za znacku, ale pokud doplnujes naplne tak bys je mel zhruba po dvou plnenich radeji koupit originalni protoze u ink. tiskaren jsou na naplnich i trysky ktere se docela ojizdeji a nejsou na takovy kilometry tisku delany... bud rad ze tisknes do zelena a ze ti ta napln rovnou nevytekla - coz se take casto stava... Nejsem zastancem drahych originalu, ale doplnovani by se fakt nemelo prehanet - je to risk...
Go go, google...
Iol
Junior

Odeslat příspěvekod cache 12. 4. 2005 16:32

Ked uz sme pri tom, da sa niekde najst navod "step by step" ako doplnit naplne do HP PSC1315? Pripadne odporucte doplnovaci kit.. Dikes
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Pokročilý

Odeslat příspěvekod DM 12. 4. 2005 16:33

Asi jsi mě špatně rozuměl. Já nic nedoplnuju ale používám kompatibilní neoriginal cartrige. kterou až dojde vyměním za druhou.
DM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mbing 12. 4. 2005 16:39

Jednomu kamarádovi to zase tiskne žlutě :-)
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Iol 12. 4. 2005 17:54

DM píše:Asi jsi mě špatně rozuměl.
Go go, google...
Iol
Junior

Odeslat příspěvekod bigdoc 12. 4. 2005 20:31

DM píše:Zdravím
Mám problém z tiskárnou. Všechno tiskne do zelena. Nepoužívám orig cardrige (moc peněz) ,ale značku Printwell. Zkoušel jsem čištění co je v ovladačích,ale nic. Náplně jsou plný. Popř čím to čistíte. Mám rok starou Canon i865 Měl jste někdo podobný problém?j/quote]

Tiskne i zelenou do zelena, nebo jenom černou? Máš v černé cartridgi černý inkoust? Zkoušel jsi přehodit cartridge? Zkoušel jsi tisknout z různých programů? Co když vytiskneš vedle sebe čtyři barevné pruhy v základních (CMYK) b arvách, co z toho vyleze?
bigdoc
Junior

Odeslat příspěvekod Max 13. 4. 2005 13:16

Tak pokud ti tiskarna tiskne jak pises tak mas vadnou hlavu a to je za 2000,- coz si myslim ze se nevyplati. Zkus celou hlavu vrazit do jine tiskarny zda se chyba prenese pokud ano je to jasne.
Max
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DM 13. 4. 2005 16:12

Tiskne mě černá se zeleným nádechem. Dneska jsem to měl rozebraný a hlava byla zaprasena. Tak jsem to trochu otřel látkou ale výsledek stejný. Zkusil bych koupit nějaky čistíci roztok,jestli existuje. Nebo je ***** cardridge. Nevím
DM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Laďa 10. 6. 2005 21:09

Už čtyři roky jsem nekoupil oryginální ingoust do tiskárny Canon BJC-3000 . Doplnil jsem už tolik inkoustu ,že se to ani nedá odhadnout . Vše funguje bezproblémově . Pár známým jsem Canon a doplňování doporučil a všichni jsou spokojeni . Dnes bych si koupil tiskárnu Canon PIXMA iP4000 a doplňuji inkoust od http://www.fifty.cz/ :-B
Laďa
Junior