Pinnacle 300i - nelze naladit UPC

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Bobovize 19. 4. 2005 09:26

Mám problém. Při použití originál software k této kartě lze naladit pouze české kanály, ale už ne kanály z UPC. Na TV je vše bez problému. Pokuď použiju software Chris TV 4.20 Profesional naladím i UPC. Bohužel je to trial verze. Nevíte někdo jak to vyřešit? Pomůže mi aktualizace na novější verzi dodávaného softwaru (Media Center) ??? Díky za rady ...
Bobovize
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wolf99 21. 4. 2005 09:44

Nestrašte, právě jsem se rozhodoval ji koupit, ale s takovouto... nevíte náhodou jestli stejný problém má i verze Pinnacle PCTV PCM 100i bez DVB-T??
Děkuji za případné info...
Wolf99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobovize 21. 4. 2005 21:37

Problém jsem dnes vyřešil ... celý problém byl v tom, že u zákazníka, kde je také celé PC byl velmi špatný signál všeobecně. Nakonec pomohlo ruční přidání kanálu. To znamená - zjistil jsem na které frekvenci a který kanál je UPC nalazen (na dekodéru) a ručně jsem zadal hodnoty a pak už jemně doladil.
Když jsem kartu zkoušel u sebe doma (v Říčanech), tak signál naprosto perfektní - přes DVB-T jsem pohodlně naladil veškeré TV včetně TV Praha, Óčko a asi osm rádiových stanic. Obrázek byl v rámci TV vysílání perfektní a nahraný signál též. V podmínkách kde je dobrý signál se karta s originál softem chová velice dobře.
Mám ještě zkušenost s kartou od MSI (MSI TV@ANYWHERE Master).. a tato karta na mě působí jak dodávaným softwarem, tak příjmem a i následnou nahrávkou dost špatně (zkoušel jsem i jiný soft, ale neúspěšně).
V porovnání s MSI TV@ANYWHERE Master je tato karta zlatá.
Co se týká PINNACLE PCTV PMC 300i, tak vřele doporučuju.

Ještě nutno dodat, že je k ní doporučován originál soft Media Center v 2.02 ne jiný. Novější verze 2.10 je chybná.

Ještě jsme kartu zkoušel se softem ChrisTV 4.20 a u toho se podařila naladit UPC rovnou, ale je to jen trial verze a funkční crack jsem zatím neviděl.

Pro bližší info ... Radek.Sobotka@bluetone.cz
Bobovize
Kolemjdoucí